Celebs

Soy naar de huisarts na Make Up Your Mind!

De finale van het programma ‘Make Up Your Mind’ was zo ontzettend spannend! Welke BN’er houdt zich schuil achter een prachtige look en wie wint deze Drag show? We weten in ieder geval wel dat de outfits voor de meeste BN’ers niet echt lekker zaten en dan hebben we het voornamelijk over de schoenen. De drags hadden de grootste pumps aan. Soy laat weten dan hij na de finale zelfs de huisarts heeft gebeld omdat hij geen gevoel meer had aan zijn teken. Auw!

Lees ook: Yes! Make Up Your Mind komt niet met één nieuwe aflevering, maar met een heel seizoen

Make Up Your Mind

Make Up Your Mind is een programma gepresenteerd door Carlo Boszhard. In het programma worden verschillende BN’ers (dit kunnen mannen of vrouwen zijn) omgetoverd tot een prachtige dragqueen. Mensen die hieraan mee doen willen laten zien dat iedereen mag zijn wie hij/zij wil zijn. Er zijn dan ook veel bekende mensen die ‘ja’ hebben gezegd tegen het programma. Ook dit jaar werd de jury van hun stoel geblazen. Onder andere Ferry Doedens, Dylan Haegens en Leco van Zadelhoff werden ontmaskerd door de jury.

De finale was echt me-ga spannend. Er bleven uiteindelijk nog maar twee drags over. Juicy Andrews & Dee Dee Sky. De jury deed hun best om te achterhalen wie er achter de looks zaten. Uiteindelijk werd er besloten dat Dee Dee Sky de finale had gewonnen, dus het was tijd voor de onthulling; wie is Juicy Andrews? Het is niemand minder dan Jamai! Ook moest Dee Dee Sky zich onthullen. Wie zat hierachter…Soy!

Niet de meest praktische looks

Op tv zien alle looks er schitterend uit, maar achter de schermen gaat dit niet zonder slag of stoot. Zo hoor je in behind the scenes video’s dat de drags soms wel 6 (!) uur in de make-up moeten zitten. Ook krijgen ze een gigantische pruik op, die natuurlijk een beetje kriebelt. Als klap op de vuurpijl moeten de drags de grootste hakken aan. En voor de mannen die voor het eerst op hakken lopen, was dit niet zo’n pretje. Tja, wie mooi wil zijn moet pijn lijden!

Lees ook: Nikkie de Jager wordt jurylid van dít programma

Soy, de winnaar van het programma, laat aan RTL Boulevard weten dat hij zulke last van zijn tenen had na de finale. Hij had vijf dagen na de finale bijna geen gevoel in zijn tenen. Daarom belde hij de huisarts op om te vragen of dit normaal was. Toen de huisarts vroeg wat hij had gedaan, moet Soy even twee keer achter zijn oren krabben. Gelukkig gaat nu alles weer goed met de acteur!

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Instagram @soykroon