Celebs

Omg! Tony Junior gespot met de ex van Bram Krikke

Hebben jullie ook een traantje gelaten toen bekend werd dat Bram Krikke en Didi Shanna uit elkaar waren? Het leek zo’n goed koppel, maar beide hadden ze oog voor iemand anders. Nu is ook die relatie van Didi voorbij en ze lijkt het wel -verdacht- gezellig te hebben met Tony Junior. Hmm… hoe zit dat?

Lees ook: Dit zijn alle ex-vriendinnen van Tony Junior op een rijtje

Het liefdesleven van Didi

Didi Shanna en Bram Krikke zijn een lange tijd samen geweest. De twee waren dan ook een heel lief koppel. Helaas kwam er aan dit leuke koppel in december een einde. Beide kregen ze al snel een ander. Bram krikke ging er vandoor met model Robin Holzken. De twee zijn nog steeds helemaal in love. Didi had het heel gezellig met TikTokker Tijn. Helaas was dit van korte duur, want Tijn is nergens meer te bekennen. Maar Didi zit niet bij de pakken neer. Oplettende volgers hebben namelijk ontdekt dat Tony Junior en zij samen waren!

Lees ook: 5 verschillen tussen verliefdheid van mannen en vrouwen

Tony kunnen wij natuurlijk kennen als dj en zijn deelname aan De Bachelor. Ook heeft hij een langere tijd een relatie gehad met zangeres Maan. Nu is Tony alweer een tijdje single, dus wellicht klaar voor een nieuwe relatie?

Tony Junior en Didi Shanna

Hoe zit dit dan? Nou het is eigenlijk heel simpel. Zowel Didi als Tony plaatste een foto op hun Instagram waarin ze op een motor zaten. Niet zo gek toch? Zou je denken. Toch wel! Het is namelijk exact dezelfde motor! En dit is er één uit duizenden! Om het nog juicyer te maken, op de foto van Tony zien wij een persoon in de weerspiegeling staan! Dit lijkt verdacht veel op Didi Shanna. Let vooral op de witte schoenen en het haar. Oordeel zelf:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Wat ook een goede hint kan zijn naar een eventuele flirt; Didi heeft gereageerd op de foto van Tony! “Lelijke motor”, schrijft ze eronder. Dit is obviously bedoeld als een subtiel flirterig grapje. Of de twee meer dan vrienden zijn is natuurlijk even afwachten. Maar wij vinden de twee wel een match!

Bron: BeautifyBeeld: Instagram @tonyjuniorofficial @didishanna