Celebs

Juicy, hebben Indigo en Rijk Hofman contact met elkaar?

In De Bachelor zagen wij dat Thomas het erg lastig vond om dames tijdens de rozenceremonie naar huis te sturen. Uiteindelijk heeft hij besloten om ook Indigo los te laten. Thomas zit Indigo dan misschien niet zitten, maar Rijk Hofman denkt daar heel anders over. Dat er iets gaande is tussen die twee is wel duidelijk, maar wat!?

Lees ook: OMG: Zijn Thomas en Merel nog samen?

Het begon met een video op TikTok

Het is jullie vast niet ontgaan; Indigo is hartstikke TikTok-famous! Zo heeft ze een tijdje geleden een video geplaatst over haar Bachelor avontuur. Wat wij zien op tv, is natuurlijk maar een klein stukje van wat er in het echt gebeurd. De meest juicy details zenden ze uit, maar de minder boeiende dingen laten ze achterwege. Indigo is de kijkers van het programma voor en bespreekt dingen die er in de villa gebeurden.

Het was dan ook behoorlijk cringe voor Indigo om zichzelf terug te zien op tv. Bachelor Thomas is het wel gewend, al die media-aandacht. Hij verschijnt regelmatig met zijn collega’s van StukTV op de buis. Indigo vond het maar niets. Daarom maakte zij over haar ongemakkelijke momenten een TikTok filmpje:

@indixoord

Kan iemand mij oprapen

♬ original sound – random videos

Rijk ziet haar wel zitten

Indigo gebruikt voor haar TikTok de sound van Mrianda Cosgrove. Je weet wel, die ene van: “I actually do cuss a little” Indigo maakt zichzelf een beetje belachelijk in de video. “Hoe ik over kom in De Bachelor”, staat er in de video. “Kan iemand mij oprapen”, deelt ze in de caption. Nou, dan komt Rijk om de hoek kijken. Hij besluit een poning te wagen. “Ik raap je op zolang je erna weer voor me valt”, schrijft Rijk. Omg!

Lees ook: What: Quentin is aan het daten met deze bekende Bachelor-deelneemster

Maar hoe zit het nu tussen de twee? Is Indigo ooit op de comment ingegaan? Presentator Rick Brandsteder besluit tijdens de Bachelor reünie-aflevering toch het één en ander te vragen aan Indigo. “Zeg Indigo, heeft Rijk Hofman jou nog het hof gemaakt?”, vraagt Rick. Indigo begint te lachen en laat weten dat ze “geen commentaar” heeft. Daarna komt ze toch een beetje los; de twee hebben contact met elkaar! Of de twee elkaar in het echt hebben ontmoet is helaas nog niet duidelijk. Maaarr Rick weet genoeg. “Ik zie de twinkeling in je ogen”, zegt de presentator. Dit is toch té lief!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @indixoord