Films & Series

OMG: Zijn Thomas en Merel nog samen?

Hebben jullie allemaal de reünieaflevering van De Bachelor gezien? Omg, wij hebben zolang op dit moment gewacht. Zijn Thomas en Merel verliefd en belangrijker; zijn ze nog samen!? Hieronder gaan wij verder in op de reünieaflevering. Dus mocht je de aflevering nog niet hebben gezien klik dan verder naar een artikel hieronder.

Lees ook: Verklapt Asha met deze comment of Merel en Thomas nog samen zijn?

De reünieaflevering

In de finale van De Bachelor zagen wij hoe Merel de winnares werd van dit seizoen en hoe Thomas tot over zijn oren verliefd was op deze knapperd. Wij waren dan ook me-ga benieuwd naar de reünieaflevering. Want was dit meer dan een vakantieliefde? Nu 5 maanden na de opnames van het seizoen duikt iedereen nog voor een laatste keer de studio in voor een reünieaflevering. Hierin wordt ook duidelijk of Merel en Thomas nog steeds zo verliefd zijn.

Het geluk spat ervanaf. Thomas laat in deze speciale aflevering weten dat hij er alles aan deed om de uitslag van dit avontuur geheim te houden. Merel kreeg een andere naam in zijn telefoon, zodat mensen niet zouden weten dat zij met elkaar aan het appen waren. Maar nu is het dan eindelijk tijd voor de onthulling: Merel en Thomas zijn (nog steeds) hartstikke verliefd op elkaar! We can’t! Dat betekent dat de twee een half jaar nadat het programma is opgenomen, nog steeds stapel gek zijn op elkaar.

Wat vinden zij van elkaar?

Het is wel duidelijk dat de twee heel verliefd zijn op elkaar. Merel deelt dan ook het volgende: “Op dit moment ben ik echt zeker van ons. Hij is de persoon met wie ik het liefst ben. Ik vind Thomas in het echte leven nog veel leuker dan in Mexico. Je leert elkaar kennen op zulke andere vlakken. Hoe lief hij is voor de mensen om zich heen, hoe hard hij zich inzet voor vrienden en familie en mensen die hem dierbaar zijn. Dat maakt hem zo’n mooi persoon.” Thomas laat weten dat hij het nog steeds niet kan geloven: “Af en toe zit ik naar haar te kijken en denk ik: ja, ze is wel echt knap en mooi. Dan geloof ik bijna niet dat ze van mij is. Dat is onwerkelijk.”

Lees ook: EOTB’s Quentin is nu met déze Bachelor deelneemster aan het daten!

Hoe de twee hun relatie zolang geheim hebben kunnen houden? Nou, het was zeker niet simpel. Omdat ze dus aan niemand de uitslag mochten vertellen, moesten ze in het geheim verder daten. De dates waren dan of knus op de bank of stiekem in het buitenland. Hoe lief!?

Bron: @RTL BoulevardBeeld: Instagram @thoootje

Must reads 👀