Celebs

Ex-vriendin Lisa vertelt Dusty eens flink de waarheid in nieuwe aflevering Eating With My Ex

Het nieuwe seizoen van realityshow Eating With My Ex is sinds vorige week te zien op Discovery+, en wij vinden het nu al helemaal geweldig! Deze week krijgen we onder anderen Dusty en zijn ex-vriendin Lisa te zien, en zij hadden nog heel wat te bespreken. Lisa vertelt hem eens flink de waarheid over hun seksleven en dat niet alles om hem draait. Wij hebben de eerste beelden al gezien, and it’s intense!

Dusty en Lisa in Eating With My Ex: 

Eén van de meest spraakmakende typetjes uit Ex on the Beach is deze week te zien in Eating With My Ex: Dusty! Hij heeft nog het één en ander te bespreken met vakantieliefde Lisa.

Top 5 bedpartners

Het begint al direct lekker spicy! Wanneer de vraag wordt gesteld of Dusty in Lisa’s top 5 bedpartners zit, heeft ze daar een duidelijk antwoord op: ”Jij staat niet in mijn top 5, nee,” zegt ze. Het lijk Dusty niet heel veel te doen, maar hij wil wél even duidelijkheid. ”Waarom bel je me dan 100 keer anoniem?” Vraagt hij haar. ”Ik heb jou één keer anoniem gebeld,” zegt ze, maar Dusty valt haar in de rede. ”Oh ja, en twee weken geleden dan?” Waarop Lisa zegt dat ze hem ‘gewoon wat wilde vragen’. ”Hoe groot die is? Want dat weet je,” lacht hij. In het privé-interview vertelt Lisa hoe groot zijn gevalletje echt is. ”Zo?” zegt ze, terwijl ze met haar handen gebaard hoe groot ‘ie is. ”Dat is niet heel bijzonder. Ik werd er niet heel vrolijk van, nee.” Savage!

De ‘grote Dusty-show’

Wanneer Dusty aan Lisa vraagt waarom zij hem kwam ophalen van het vliegveld, terwijl hij dat kennelijk niet wilde, heeft ze daar een heel duidelijk antwoord op. Lisa bleek daar namelijk helemaal niet voor hem te zijn! ”Dat was dus het grappige,” begint ze haar uitleg.” Haar broer was dus op vakantie geweest, die ging ze ophalen van Schiphol. Toevallig landde Dusty een halfuur eerder dus dacht: ‘Als wij even een halfuur eerder gaan, dan kunnen wij Dusty zien,’ en that’s it,” legt ze uit. Dusty schudt zijn hoofd en zegt dat daar niks van waar is. ”Ik stond daar, ik had je gedag gezegd en ik was meteen weer weg,” verdedigt ze zichzelf.

Dusty was er alleen niet blij mee dat ze even hoi kwam zeggen, omdat hij met een andere vakantieliefde had afgesproken! ”Toen kreeg ik twee handen over mijn ogen heen, draai ik me om, stond Lisa daar in één keer. Toen dacht ik: ‘Oh jongens, hier kom ik nooit meer vanaf’,” vertelt hij. Lisa lacht hem uit. ”Dus jij denkt oprecht dat ik om één uur ‘s nachts met de auto naar Schiphol ga om jou op te halen? Dat denk jij? Het is toch niet de grote Dusty-show, of wel?” Het belooft een intense aflevering te worden!

Bron: Eating With My ExBeeld: Instagram @dustytaconis