Lifestyle

Deze tips kun jij wel gebruiken tijdens het opruimen tijdens je sterrenbeeld

Roos-Sanne

Iedereen is verschillend. Sommige mensen houden van opruimen, anderen totaal niet. Daarom hebben we per sterrenbeeld een aantal tips voor je die je kunnen helpen tijdens het opruimen. Handig toch?

Deze tips gaan je helpen bij het opruimen volgens je sterrenbeeld

Om je leven nét even iets makkelijker te maken 😉

Ram (21 maart – 20 april)

Een Ram is vaak creatief, daardoor kan je huis nogal snel rommelig zijn. Probeer daarom eens al je ideeën te verzamelen en hier een moodboard van te maken. Zou hou je het allemaal lekker overzichtelijk en blijft je huis ook netjes. 

Stier (21 april – 20 mei)

Een Stier houdt van een opgeruimde plek. Je hecht wel veel waarde aan kleine dingen. Daarom vindt je het ook lastig om spullen van vroeger of spullen met een sentimentele waarde weg te gooien. Wil je toch graag je huis opruimen? Pak dan een doos en doe deze spullen in de doos, dan kan je deze makkelijk ergens opbergen!

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn heel erg dromerig en romantisch

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Tweelingen zijn echte boekenwurmen! Je boekenkast puilt dan ook uit met oude tijdschriften, boeken en andere creatieve verzamelingen. Het is misschien niet makkelijk, maar het is wel belangrijk om je boekenkast af en toe even na te lopen en dingen weg te doen. Ruimte maken voor nieuwe boeken. 

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Kreeften hechten veel waarde aan kleine dingen. Bonnetjes uit restaurants, bioscoopkaartjes of parfum samples. Deze kleine dingen kunnen al snel een grote troep veroorzaken. Probeer deze spullen daarom op één plek te bewaren. Zo heb je een overzicht van al je spullen en ligt het niet verspreidt door heel je huis. 

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zijn geen types die houden van opruimen. Daarom gebeurt het ook niet vaak. Allerlei spullen liggen nog door je huis heen. Oude kleren die je niet meer draagt, meubilair dat hoognodig toe is aan vervanging. Mischien is het dan toch tijd om dat eens op te gaan ruimen. Gooi weg wat je niet meer draagt en ruim op wat je heb laten slingeren. Binnen no-time is je huis weer opgeruimd. 

Maagd (23 augustus – 22 september)

Een Maagd is een echte verzamelaar. Facturen en bonnen, misschien heb je ze ooit nog wel eens nodig. Verstandig om het te bewaren dus, maar het geeft vaak wel snel een troep. Bewaar dit soort bonnetjes daarom allemaal in één grote map of probeer het zoveel mogelijk online bij te houden. Dat is ook meteen een stuk overzichtelijker!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen houden van balans, hoe verrassend! Maar daardor ben jij ook heel goed in balans creëren in je interieur. Je hoeft daarom niet al je troep weg te gooien, maar je maakt er gewoon één mooi geheel van! 

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen kunnen nogal impulsief zijn. De ene dag willen ze schilderen, de andere dag honkballen en de dag erna koken. Maar door al die hobby’s blijf je ook zitten met alle spullen. Probeer daarom alle dingen die je niet meer gebruikt weg te doen. En probeer voortaan ook eerst even na te denken voordat je een complete schildersset aanschaft 😉

Boogschutter (22 november – 21 december)

Een Boogschutter is vaak leergierig. Hierdoor heb je inmiddels een hele verzameling die bestaat uit onderzoeken, boeken en andere documenten die overal en nergens rondslingeren. Maar misschien moet je jezelf eens gaan aanleren om dit ook op te ruimen als je er klaar mee bent. Wel net zo handig toch?

Lees ook: Dit is de reden waarom jij niet reageert op WhatsApp volgens je sterrenbeeld

Steenbok (22 december – 20 januari)

De Steenbok houdt echt van opruimen. Daarom hebben we voor jou niet echt advies. Je bent al een echte opruim-freak! Maar daardoor kan er soms wel wat gezelligheid missen bij je thuis. Probeer je huis daarom eens te decoreren met gezellige kussentjes of wat leuke foto’s aan de muur. Je zult meteen het verschil zien!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman is een liefhebber van herinneringen. Daarom heb je veel foto’s van leuke reizen, aandenkens van speciale dagen of dingen waar je trots op bent. Deze mag je best op je nachtkastje of bureau zetten, maar hou het wel bescheiden! Anders ziet het er al snel rommelig uit. 

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen houden van het verzamelen van waardevolle dingen. Denk hierbij aan edelstenen, decoraties, wierook, beeldjes, etc. Het geeft natuurlijk wel een gezellige sfeer, maar het kan ook snel rommelig ogen! Probeer daarom af en toe eens wat weg te doen en alleen de meest waardevolle spullen te houden 

Bron: Happinez