Celebs

Monica Geuze zou zelf níét meedoen aan Temptation: dit is waarom

Monica Geuze presenteert natuurlijk samen met Kaj Gorgels het iconische programma Temptation Island: Love or Leave. Hoewel ze het heel leuk vindt om te presenteren, heeft ze een heel duidelijk antwoord op de vraag of ze zélf ooit mee zou doen: absoluut niet. Dit is waarom!

Dit is de reden waarom Monica Geuze niet zelf mee zou doen aan Temptation Island

Of Temptation een laatste redding voor haar relatie zou kunnen zijn? Zij zegt zelf van niet.

 

Temptation Island: Love or Leave

Sinds vandaag staan de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave op Videoland. Het belooft weer een juicy seizoen te worden, met natuurlijk Kaj Gorgels en Monica Geuze als presentatoren. Er zijn nu al wat sappige details over het nieuwe seizoen naar buiten gekomen, waaronder het nieuwe element: de Swing of Love. Wij kunnen niet wachten tot we vanavond op de bank ploffen om het nieuwe seizoen te gaan kijken!

 

Zelf meedoen?

Grazia ging in gesprek met Monica Geuze over of ze zelf mee zou doen aan het programma. ”Ik presenteer het natuurlijk, dat zou wel onhandig worden,” grapt ze. Daarna gaat ze er wel serieus over door. ”Temptation zou mij niet per se aanspreken om mijn relatie te testen, omdat het voor een groot publiek is. Ik hou ervan om mijn relatie privé te houden” vertelt ze erover. Dat is natuurlijk volkomen begrijpelijk, al helemaal als persoon die sowieso al actief is in de media. Wel kijkt ze samen elke aflevering met haar vriend Robbert. ”Ik denk dat het samen kijken het leuke is aan Temptation,” vertelt ze. ”Als je samen kijkt, start je altijd het gesprek en vraag je elkaar: ‘Wat vind jij er nou van,’ en ‘Had jij dit ook zo gedaan?’ Dit soort gesprekken zouden, zonder dat je het programma kijkt, minder snel ontstaan,” legt ze uit.

Bron: Grazia

Must reads 👀