Films & Series

Omg! Deze bekende namen doen mee aan het nieuwe seizoen van ‘Beste Zangers’

Kijken jullie ook zo uit naar een nieuw seizoen van ‘Beste Zangers’? Het programma is al jarenlang een regelrechte hit op de tv! In Beste Zangers zingen bekende en minder bekende zangers en zangeressen de mooiste liedjes. Veel BN’ers hebben hier hun succes aan te danken. Denk bijvoorbeeld aan Davina Michelle met het nummer ‘Het Duurt Te Lang’. Nu denkt Juicechannel erachter te zijn gekomen wie meedoen aan het nieuwe seizoen!

Speculaties

Let op: dit zijn slechts speculaties. Wie er echt zullen meedoen is nog even afwachten.

Lees ook: Dit zijn de deelnemers van nieuwe seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’!

Nieuwe artiesten

Wij kunnen dus echt niet wachten op een nieuw seizoen vol met mooie liedjes. Op 13 en 14 mei kan je er live bij zijn in Rotterdam Ahoy. Nu ben jij vast wel benieuwd wat je te wachten staat als je daar heen zal gaan. Nou, Juicechannel -een juicechannel op Instagram- heeft van betrouwbare bronnen een aantal namen gehoord die meedoen aan het nieuwe seizoen. Het zijn spectaculaire namen.

Zo zouden onder andere Roxanne Hazes en Sarita Lorena meedoen aan het nieuwe programma. Ook doet er een oude bekende mee. Kennen jullie Nielson nog? Met z’n nummers ‘Beauty & De Brain’ en ‘Ijskoud’ is hij mega populair geworden! Ook Claudia de Breij zal mee gaan doen aan het programma. Dat beloven een hoop mooie liedjes te worden.

Over het nieuwe seizoen

Jan Smit, de presentator van het programma, heeft eerder laten weten dat het nieuwe seizoen wederom in het buitenland zal gaan plaatsvinden. Hij vertelt als je met een leuke groep in het buitenland opneemt, dat je mooiere gesprekken krijgt. En nog een pluspuntje; je krijgt een lekker kleurtje door de zon! Jan wilde nog niet vrijgeven wie de artiesten worden van het nieuwe seizoen.

Lees ook: Loiza Lamers nieuwe presentatrice van HNTM

Wanneer het nieuwe seizoen op tv te zien zal zijn, is nog niet bekend. Één ding is wel zeker; het wordt vast en zeker weer een prachtig programma!

Bron: Instagram @juicechannelBeeld: Avro Tros