News

OMG: Roxeanne Hazes komt niet opdagen in rechtszaak Rachel

Amper een week geleden kwam het nieuws naar buiten: Rachel Hazes riep haar dochter Roxeanne op om te getuigen in een rechtszaak. Dit terwijl moeder en dochter al ruim anderhalf jaar geen contact meer hadden op dat moment. Of ze kwam opdagen was dus nog de vraag, en wat blijkt? Ze is dus niet gekomen.

Roxeanne Hazes getuigd niet in rechtszaak van haar moeder

Roxeanne Hazes is níét komen opdagen in de rechtszaak die haar moeder, Rachel Hazes, tegen Marieke van Beek heeft aangespannen.

 

De rechtszaak

Rachel Hazes heeft haar jarenlange hartsvriendin Marieke van Beek voor de rechter gesleept. Het begon allemaal doordat Marieke een pand in Vinkeveen van Rachel huurde. Ze zou er jarenlang gewoond hebben, voor een maandelijks bedrag van €850. Maar volgens Rachel was de afgesproken huur €1400 per maand. Ook beweert Rachel dat Marieke tussen januari 2017 en februari 2018 géén huur zou hebben betaald.

Daarnaast kreeg Rachel in 2016 een inzinking. Daarom kregen andere mensen – waaronder Roxeanne – volmacht om te handelen binnen het bedrijf Melvin Produkties B.V., het bedrijf van André Hazes. Volgens Rachel zijn er alleen enorme geldbedragen uitgegeven, dure coaching trajecten gestart en zouden de uurtarieven enorm verhoogd zijn. Volgens haar is er dus misbruik gemaakt van die positie.

Hierom spande Rachel een rechtszaak aan, maar die verloor ze. Ze gaf het alleen niet op; ze vecht het nu namelijk opnieuw aan, en heeft haar dochter Roxeanne – met wie ze al anderhalf jaar geen contact heeft gehad – gevraagd om te getuigen. Roxeanne zou namelijk ook volmacht hebben gehad binnen Melvin Produkties B.V.

 

Niet komen opdagen

Nu is Roxeanne dus niet in de rechtszaal komen opdagen. ”De bedoeling daarvan is om aan te tonen dat de mede-gevolmachtigden misbruik gemaakt zouden hebben van hun volmacht. Dit is om vele redenen een absurde veronderstelling,” schrijft ze in een brief naar de rechtbank. ”Als ik als getuige in deze zaak gehoord zou worden, zou dat betekenen dat ik mijn moeder in diskrediet breng, want datgene wat ik zal moeten getuigen zal alleen maar verdere afbreuk doen aan de reputatie van mijn moeder. Dat doe ik niet.”

 

Lees ook: Rachel Hazes wil graag anoniem gaan leven

Bron: RTL BoulevardBeeld: Instagram @roxeannehazes