News

Monica en Kaj doen bizarre onthulling over nieuw Tempa seizoen: de Swing of Love

Over twee dagen kunnen we alweer volop genieten van een nieuw Temptation Island: Love or Leave seizoen! Ons geduld is al helemaal opgeraakt, al helemaal nu we de roddels over alle deelnemende koppels hebben gehoord. En nu is er nóg iets waardoor we niet meer kunnen wachten: presentators Monica en Kaj hebben namelijk een bizar nieuw element onthuld: de Swing of Love!

Nieuw onderdeel in Temptation Island: de Swing of Love!

Met Kaj en Monica als presentatoren wéten we al dat het geen saai seizoen kan worden; en dat hebben ze wel weer bewezen!

 

Seizoen vol verassingen

Het seizoen is nog niet eens begonnen, en er zijn nu al mega veel juicy dingen bekend over het nieuwe seizoen. Sinds de koppels en de verleid(st)ers bekend gemaakt zijn, komen er steeds meer dingen naar buiten. Zo gaan er meerdere roddels rond over de koppels, en is er een verleidster die al eerder ervaring had met breaking up de relatie van een ander.

In een interview met het AD zegt Monica al dat het een heftig seizoen gaat worden. ”Eigenlijk denk ik dat je kan verwachten wat je precies níét verwacht,” vertelt ze. ”Als je de koppels ziet, vul je al een beetje in van ‘dit en dit gaat zo lopen’ en ‘o ja, hij gaat zich zo gedragen…’ Maar precies het tegenovergestelde gaat gebeuren!” Kaj vult aan dat het een seizoen ”vol met verassingen” gaat worden. Mede door het nieuwe element dat erin zit: de Swing of Love!

 

Swing of Love

Dit seizoen wordt er een nieuw element geïntroduceerd. ”Er kan dit jaar een koppel eerder naar huis. Of niet,” vertelt ze. ”We hebben namelijk te maken met de ‘Swing of Love’. Het is een schommel. Eén iemand krijgt dit seizoen de kans om eerder weg te gaan, zonder de wetenschap of je partner ook gaat. Dus het zou kunnen dat je dan in je eentje achterblijft,” legt Monica uit. Het belooft dus inderdaad weer een super heftig seizoen te worden!

Bron: ADBeeld: Instagram @monicageuze

Must reads 👀