Celebs

Wow! Zanger Rolf Sanchez allergisch voor alcohol

Wat heb je nodig voor een goed feest? Goede muziek en een paar flessen drank natuurlijk! Zanger Rolf Sanchez weet met zijn eigen nummers altijd een feestje te bouwen, maar met drank? Ho maar! De zanger is namelijk allergisch voor -jawel- alcohol.

Lees ook: Dit heerlijke drankje wil je maken op Koningsdag!

Geen alcohol voor Rolf

Rolf Sanchez is een echte feestganger. Met zijn nummers ‘Más Más Más’ en ‘Mañana’ maakt hij van elk feest een knal fuif! Toch lijkt de zanger niet helemaal tot het uiterste te gaan. Rolf is namelijk allergisch voor een bepaald soort alcohol. Rolf laat weten dat hij een paar keer per jaar echt los gaat. Op vakantie, verjaardagen en op feestdagen. Wel houdt de zanger het rustig met de alcohol, na twee cocktails ligt hij er naar eigen zeggen helemaal af. Wel is hij heel gezellig als hij dronken is.

Er zit natuurlijk wel een voordeel aan; van een kater zal hij niet zo snel last hebben.

Verkouden na de drank

Rolf drinkt dus af en toe. Als hij dus al wil gaan drinken begint hij vaak al in de ochtend. “met een cuba libre of een piña colada.” Hij schijnt niet zo van clubs te houden. “Daar voel ik me zo bekeken, dus ik blijf liever thuis.” Laat de zanger weten.

Mocht het zo zijn dat de zanger toch in de club belandt, dan drinkt hij vaak gin-tonic. Door zijn vriend Wesley Sneijder wordt hij altijd een ‘wijf’ genoemd. Van je vrienden moet je het hebben! “Dat drankje is top. Ik ben alleen wel allergisch voor een bepaald soort alcohol, geen grap. Dus na een avond gin-tonics drinken, ben ik de volgende dag snotverkouden.” Aldus Rolf.

Lees ook: OMG: dit is hoe jij je dronken gedraagt volgens je sterrenbeeld

Echt feestbeest

Een feest zonder alcohol klinkt misschien niet zo gezellig, maar dat is het wel! Rolf is hier het levende bewijs van. Een feestje zonder alcohol kan heel gezellig zijn. Wat Rolf Sanchez doet als hij toch dronken de club binnen gaat? Salsadansen. Gezellig!

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Instagram @rolfsanchez