Celebs

Oh No! MAFS Rowan draagt haar trouwring niet meer!

Het nieuwe seizoen van Married at Fist Sight is al een tijdje bezig en wij worden heel gelukkig van het zien van Astleigh en Rowan. Ze trouwde met elkaar zonder elkaar te kennen, maar het blijkt een bijzonder goede match te zijn. De twee kunnen het goed met elkaar vinden en ze hebben nooit ruzie met elkaar. Maar nu toch, is Rowan gespot zonder haar trouwring. Hoe zit dit? Zijn de twee nog bij elkaar, of is er iets anders aan de hand?

Lees ook: What? De Tinder Swindler heeft het gezellig gehad met Lil Kleine op Ibiza

Het liefdesverhaal

Rowan en Astleigh zijn aan elkaar gekoppeld in het programma ‘Married At First Sight’. Ze kennen elkaar niet en besloten toch samen te gaan trouwen. De twee gaven zich vol overgave aan elkaar. Ze genoten samen van hun huwelijksreis en de vonk leek echt over te slaan. In de intro van het programma horen wij Astleigh al zeggen: “Dat gaat helemaal goed komen”.

Na het programma wisten wij dat Astleigh nog over de vloer kwam bij Rowan. Het leek er dan ook op dat de twee helemaal gelukkig waren samen. Er zijn wel vaker mooie setjes overgebleven in het programma en er zijn zelfs MAFS baby’s geboren. Dus waarom zou dit voor Rowan en Astleigh anders gaan? Tja, dat is de vraag. Het ziet er namelijk naar uit dat de twee niet meer samen zijn.

Rowan zonder ring

Het zag er allemaal rooskleurig uit voor de tortelduifjes. Toch laat Rowan ons nu het tegenovergestelde denken. De dame heeft namelijk een gezellig kiekje gedeeld op Instagram met haar vriendinnen. Wat wel opvalt; dat ze geen trouwring draagt! Hoe zit dit? Kijkers van het programma speculeren erop los. Zij denken dat het misschien wel over en uit is tussen de twee. Ook opvallend: de twee volgen elkaar niet op Instagram. Wel staan er nog allemaal foto’s van de twee online. Hoe het echt zit weten alleen Rowan en Astleigh.

Lees ook: Breaking! Love Island winnaars Job en Esmée onverwachts uit elkaar!

Mocht het uit zijn tussen de twee, kan het zijn dat ze dit nog even geheim houden voor de buitenwereld. Zolang het programma op tv te zien is, mag het stel niets loslaten. Zij hebben beide een contract ondertekend om niets vrij te geven tot aan de laatste aflevering. Wij zijn dan ook ontzettend benieuwd. Zijn de twee nog samen!? Wij hopen hier snel antwoord op te krijgen!

Bron: @realityfbiBeeld: Instagram @asstleighvanemden