Celebs

Onherkenbaar: dit was Jaimie Vaes vroeger!

Wij kennen de knappe Jaimie Vaes voornamelijk als de ex-vriendin van rapper Lil Kleine. Ook presenteert ze meerdere programma’s. Zo presenteerde ze onder andere: Just tattoo of Us samen met haar beste vriend Koen Kardashian. Ze heeft nu natuurlijk ook haar eigen realityserie ‘In The Vaes Lane’. We weten ook dat Jaimie niet vies is van een beetje botox. Hoe zag deze dame er vroeger uit? Before alle ingrepen?

Jeugd van Jaimie

Jaimie haar volledige naam is: Jaimie Joanne Vaes en ze is geboren in 1989. Dat ze een passie heeft voor mode is wel duidelijk. Zo volgde ze de opleiding Fashion and Design. Daarna is ze aan de slag gegaan als stylist. Zichzelf kan ze ook behoorlijk goed kleden, ze ziet er namelijk altijd perfect uit! Ook heeft ze een kledinglijn opgericht en is ze druk bezig met haar leven als influencer. Naast dit alles is ze ook nog fulltime moeder. What a job!

Lees ook: Yes! Jaimie Vaes komt met derde seizoen van haar eigen serie!

Maar wat deed Jaimie vroeger? In haar eigen realityshow heeft de brunette soms wat losgelaten over haar jeugd. Zo vertelde ze dat ze geen makkelijke puber was. Haar biologische vader woont op Bali. Ze ziet hem heel weinig. Ze groeide dan ook op bij haar moeder en stiefvader. Dit blijken echter niet haar echte ouders te zijn, want ze is opgevangen door haar oom en tante. Lief!

Plastische chirurgie

Als je naar Jaimie kijkt is het een prachtvrouw om te zien. Toch zie je ook dat ze niet vies in van botox en cosmetische ingrepen. Wat heeft deze dame allemaal al aan zichzelf laten doen? Het is duidelijk dat ze wat lip fillers heeft gebruikt. Ook lijkt het erop alsof er iets in haar jukbeenderen is gespoten. Nu is ook de harde waarheid boven tafel gekomen. Jaimy heeft fillers in haar bibs laten plaatsen. De kosten waren enorm. Dit heeft haar maar liefst -hou je vast- €7500 gekost!

Heftig, dat zeker. Maar hoe zag de brunette er vroeger uit, voor alle ingrepen? In de video hier beneden zie je haar een aantal jaar geleden.

En zeg nou eerlijk, best wel shocking, right?

Lees ook: VIDEO: Jaimie Vaes geeft inkijkje in appartement op Ibiza

Beeld: Instagram @jaimievaes