Celebs

Zien: zo zag Jaimie Vaes er vroeger uit

jaimie-vaes-vroeger

Wij kennen de knappe Jaimie Vaes voornamelijk als de ex-vriendin van rapper Lil Kleine. Ook presenteert ze meerdere programma’s en had ze haar eigen realityserie 'In The Vaes Lane'. Maar hoe zag Jaimie Vaes er vroeger uit?

Jeugd van Jaimie Vaes

Dat Jaimie een passie heeft voor mode is wel duidelijk. Zo volgde ze de opleiding Fashion and Design en daarna is ze aan de slag gegaan als stylist. Daarnaast heeft ze een kledinglijn opgericht en is ze druk bezig met haar leven als influencer. En naast dit alles is ze ook nog fulltime moeder. What a job! Maar wat deed Jaimie vroeger? In haar eigen realityshow heeft de brunette soms wat losgelaten over haar jeugd. Zo vertelde ze dat ze geen makkelijke puber was. Haar biologische vader woont op Bali en ziet hem dus heel weinig. Ze groeide dan ook op bij haar moeder en stiefvader. Dit blijken echter niet haar echte ouders te zijn, want ze is opgevangen door haar oom en tante. Lief!

Plastische chirurgie

Jaimie is altijd eerlijk en openhartig geweest over haar cosmetische ingrepen en vertelde zelf in een video van 538 dat ze niet vies is van een beetje plastische chirurgie. Zo heeft ze verschillende ingrepen laten doen, die logischerwijs haar uiterlijk flink wat veranderd hebben. Een lipfillertje hier en een botoxje daar, iedereen mag tenslotte over zijn of haar eigen lichaam beslissen.

In een video uit 2012 kunnen we zien hoeveel Jaimie Vaes veranderd is. Chantal Bles langsgaat bij Jaimie om haar te stylen. Dit deed ze voor het programma Styled By The Stars. In de video zien we dus ook hoe Jaimie er vroeger voor alle ingrepen uitzag. Ze is veel veranderd, maar zowel toen als nu een mooie vrouw.

Benieuwd? Kijk de video hieronder!

Watch on YouTube

Beeld: Instagram @jaimievaes