Celebs

Zo gaat het nu met Ex on the Beach Djessy

Remember the beautiful Djessy uit Ex on the Beach? Inmiddels is het al bijna drie jaar geleden dat ze meedeed aan het programma, waardoor wij benieuwd werden waar ze nu is. Hoe ziet haar leven er nu uit?

Hier is Ex on the Beach Djessy nu

Het lijkt erop dat het heel goed gaat met de beauty!

 

Influencer

Net als de meeste oud-deelnemers van Ex on the Beach is Djessy op dit moment een fulltime influencer. In ieder geval, voor zover wij weten. Ze deelt regelmatig leuke foto’s uit haar dagelijks leven. Photoshoots, selfies of haar dagelijkse bezigheden staan allemaal op haar Instagram. En het leukste van alles: op bijna elke foto lacht ze. We love to see our girls happy! 

 

Vriend

Dat het tijdens Ex on the Beach niks is geworden met Elias, was voor het hele publiek al duidelijk. Maar inmiddels is Djessy al geen single meer, ze is namelijk helemaal happy met haar vriend Jim Regels! De twee zijn, ondanks haar leven in de schijnwerpers, nogal privΓ© als het gaat om hun relatie. We weten dan ook niet precies wanneer en hoe ze elkaar hebben leren kennen, en hoelang ze al samen zijn. Wel zien we sinds een tijdje hele happy foto’s van het stel voorbijkomen! Het lijkt er dus op dat het op romantisch gebied helemaal goed gaat met Djessy.

 

Dochtertje

Naast dat ze een vriend heeft waar ze helemaal verliefd op is, heeft Djessy nu ook een dochtertje! De twee zijn afgelopen februari voor het eerst ouders geworden van hun prachtige dochtertje Charlie Zara Regels. Sindsdien deelt de troste mommy Djessy regelmatig foto’s van hun – superschattige – kindje.