Beauty

Omg! Kylie en Kendall Jenner lanceren eigen make-up lijn

Kendall en Kylie Jenner zijn stiekem wel onze favoriete zussen van de familie. De twee zijn allebei nog in de 20, maar ze verdienen nu al bakken met geld door het navolgen van hun passies. Kendall natuurlijk met haar modellencarrière en Kylie met haar populaire make-up en kledinglijn. Nu steken de twee de koppen bij elkaar en brengen ze samen make-up producten op de markt.

Lees ook: Op deze 4 dingen moet je letten wanneer je online parfum koopt

Kylie Cosmetics

Als jij een beetje een Jenner fan bent wist jij waarschijnlijk al dat Kylie op haar 18de begon met haar make-up lijn Kylie Cosmetics. Dat bedrijf is nu wel miljoenen euro’s waard. In 2014 heeft Kylie samen met haar moeder Kris Jenner het bedrijf opgericht. Iedereen was jaloers op de lippen van Kylie, dus zij zag een gat in de markt. Waarom geen make-up uitbrengen waardoor je eruit komt te zien als Kylie? Slim!

Samenwerking met haar zus

Kylie heeft eerder al een samenwerking gehad met haar zus Kendall en dat is haar goed bevallen. Op het Instagram account ‘kyliecosmetics’ delen de twee sexy foto’s met mooie pakjes aan. In de caption van de foto’s staat het volgende: ‘Ik voel me zo gezegend en opgewonden om opnieuw aan een make-up samenwerking met mijn zus @kendalljenner te werken!!! Onze eerste collectie samen is nog steeds een van mijn favorieten, maar wauw, ik kan niet wachten tot jullie zien wat we deze keer voor jullie hebben.’ De lijn is uitgekomen op 6 april.

Lees ook: Met deze tips heb je binnen no time een volumineuze coupe

Nieuwe collectie

Voor de oplettende lezers, het is al 6 april geweest! Dat betekent dat de lijn van Kylie en Kendall al gelanceerd is. De naam van de nieuwe lijn is: ‘Kendall Collection’. In de nieuwe collectie zit onder andere: een lip crayon set, een lipgloss, blush, highlighter en een prachtig oogschaduw pallet. Ben je geïnteresseerd in de collectie, dan kan je maar beter eerst op je bankrekening kijken. Een bundel met alle producten kost namelijk zo’n 150 (!) euro. Nu is het wel wat afgeprijsd naar 135 euro.

Bekijk hieronder wat producten uit de nieuwe lijn:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Bron: Man ManBeeld: @kyliecosmetics

Must reads 👀