Lifestyle

Dit heeft de Volle Maan van 16 april voor jou in petto!

Roos-Sanne

Het is vanavond weer Volle Maan: dat betekent dat we weer een paar dagen slecht gaan slapen en ruzie maken om niks. Maar dat is de standaardprocedure, toch ;). Maar wat gaat deze Volle Maan nog meer voor ons in petto hebben? 

Dit gaat de Volle Maan van vanavond voor ons in petto hebben

De Volle Maan staat deze maand in het teken van de Weegschaal, terwijl de zon op dat moment in het teken van de Ram staat: twee tegenpolen. Wat voor gevolgen heeft dat op ons?

 

Maan in Weegschaal, zon in Ram

Ook deze Volle Maan gaat weer effect op ons dagelijks leven hebben. Ondanks de maan zijn hoogtepunt vanavond om 20:57 bereikt, merken we er al twee dagen effect van, en zal dat nog zo’n twee dagen doorgaan. En omdat de maan deze keer in Weegschaal staat, en de zon in Ram – wat twee tegenpolen zijn – zullen we er extra veel van merken. Maar wat dan precies? Eerst gaan we kijken naar de invloeden die de Weegschaal en Ram met zich meebrengen.

 

Weegschaal

Mensen bij wie de Weegschaal veel invloeden heeft in hun birth chart, zijn heel liefhebbend. Maar daar tegenover staat dat ze moeite hebben met alleen zijn; ze willen altijd mensen om zich heen hebben. Daarbij komt ook nog dat deze mensen echte people pleasers zijn. Daardoor gaan ze confrontatie uit de weg. Ze hebben moeite met zelf keuzes maken, waardoor ze afhankelijk zijn van anderen. Dit allemaal om de sfeer zo goed mogelijk te houden.

 

Lees ook: dit effect gaat de Volle Maan van 18 maart op jou hebben

 

Ram

Waar de Weegschaal altijd rekening houdt met anderen, is de Ram juist heel recht voor z’n raap. Daarnaast heeft de Ram niet de behoefte om altijd omringt te zijn met anderen: ze houden van tijd voor zichzelf. Ook is de Ram heel vurig en competitief: hij wil overal de beste in zijn en houdt daarbij geen rekening met wie hij daarmee kwetst. Daardoor kan het tussen de Ram en Weegschaal nog flink botsen.

 

Welk effect heeft deze Volle Maan op ons?

Zoals we hebben gemerkt zijn de Ram en de Weegschaal nogal verschillend van elkaar. Dit komt doordat de Ram recht tegenover de Weegschaal staat in de dierenriem. Maar opposites attract, toch? Ja, maar dat komt ook met gevolgen, en die merken we tijdens de Volle Maan van vanavond.

Je kan namelijk merken dat jouw relaties onder spanning komen te staan. Misschien ga je wel twijfelen of je wel omringt bent door de juiste personen. Dit kan komen doordat je normaal meer een people pleaser bent, en je merkt dat je daarom weggecijferd wordt. Zie deze Volle Maan daarom dus als een kans om hier eens iets van te zeggen: maak gebruik van de invloeden van de Ram die op dit moment zo sterk zijn! Andersom geldt het ook: misschien merk je aan jezelf wel dat je iets té straight forward of bot kan zijn. Laat dan de Weegschaal invloeden eens toe in je lichaam! Uiteindelijk zullen je relaties hier sterker uitkomen. 

Bron: CosmopolitanBeeld: Unsplash | Thula Na