Celebs

Blake Lively drinkt geen druppel alcohol meer en deelt haar gouden tip

Met het weekend voor de deur kijken we uit naar het eerste drankje om te vieren dat we er weer een week op hebben zitten. Dat vieren wordt vaak geassocieerd met een alcoholisch drankje. Blake Lively ervaarde dit ook en heeft er wat op bedacht. 

Lees ook: Dit doen de acteurs van Gossip Girl nu

Geen druppel alcohol meer voor Blake Lively 

We kennen allemaal Blake Lively als Serena Van Der Woodsen in Gossip Girl. Hier speelt ze de rebelse tiener wiens leven gevuld is door designer items, exclusieve feestjes (inclusief veel alcohol) en boys drama. Maar wat blijkt? Blake Lively drinkt sinds een tijdje geen druppel alcohol meer en deelt nu met ons haar gouden tip. 

 

Blake Lively 

Blake is er klaar mee; drinken wordt gezien als een sociale activiteit. Ze ervaarde dan ook dat ze gek werd gekeken zodra ze met een spa rood op de dansvloer stond; herkenbaar? Waar ze echt niet saai op de bank thuis gaat zitten en zelf ook houdt van clubbing, heeft ze simpelweg geen zin meer in hetgeen wat alcohol doet met haar lichaam: “Ik drink niet, omdat ik de effecten van alcohol niet leuk vind, maar ik vind het wel leuk om onderdeel van een feest te zijn. Ik vind het heerlijk om sociaal te zijn. Ik vind het dan ook leuk als mensen samenkomen. Maar ik ben erachter gekomen dat ook ik me soms buitengesloten voel op een feestje, hoewel het waarschijnlijk in mijn eigen hoofd zit.”

 

Gouden tip? 

Blake zou Blake niet zijn als ze het hef niet in eigen handen had genomen om voor zichzelf een oplossing op dit probleem te bedenken. Onlangs had ze groot nieuws en kwam ze met de onthulling van haar eigen merk: Betty Buzz. Een lijn van 5 verschillende non-alcoholische dranken; tonic water, sprakling grapefruit, Meyer lemon club soda, sparkling lemon lime en Ginger beer. De naam heeft het merk te danken aan haar jongste dochter die Betty heet. De gouden tip dus van Blake: drink zo’n non-alcoholisch drankje zodat je de ervaring hebt van een alcoholische cocktail terwijl je niet de negatieve effecten ervan gaat ondervinden. Geen kater morgenochtend? Sounds like a dream! 

 

Lees ook: Dit zijn de beste quotes uit Gossip Girl

Bron: FEM FEMBeeld: Betty Buzz

Must reads 👀