Fashion

Deze jeans is gecanceld!

Heb jij nog een skinny jeans in je kast liggen? Dat kan écht niet meer: zó uit de mode. Althans, als we Gen Z op TikTok moeten geloven. Er is al langere tijd een steamy discussie gaande. Want de skinny jeans is uit de mode, of toch niet? Die eerste groep lijkt dan nu toch hun zin te krijgen. De skinny jeans wordt gecanceld!

Lees ook: Color blocking is dé nieuwe trend van het voorjaar

Doeiii skinny jeans

Er is dus al maanden een grote discussie gaande op TikTok. Millennials vinden de skinny jeans een go, maar Gen Z’ers vinden het toch echt een no. What happened? Nou, in TikTok-filmpjes van Gen Z’ers maken zij millennials belachelijk om -jawel- hun emoji-gebruik, kapsels, alcoholgebruik en tot slot de skinny jeans. Ze nemen dit dan ook behoorlijk serieus. Een aantal millennials vinden dit wel kloppen, daarom posten zij weer video’s waarin ze duidelijk dit stereotype neerzetten. Echt een fight tussen de Gen Z’ers en de millennials dus!

De mening van Gen Z’ers

Dus? De skinny jeans in behoorlijk 2016. Ze zijn zo ouderwets en niet fancy. Wat Gen Z dan wel mooie broeken vinden? Een iets ruimere pijp en een wijdere pasvorm. Denk dus aan aan de flared-broeken of de pantalons. De broeken van vroeger komen dus helemaal terug! Wij zijn het wel met ze eens. Zo’n broek met wijden pijpen is toch veel makkelijker om te stylen!?

Lees ook: De oversized blouse is BACK & klaar voor de lente!

Bron: ElleBeeld: Netflix

Must reads 👀