News

OMG: deze realitysterren doen mee aan het nieuwe seizoen van Eating With My Ex!

Stel je voor: je partner en jij zijn net uit elkaar, en een paar maanden later moeten jullie samen gaan dineren. De meeste mensen moeten hier niet aan denken! Dat is het leuke aan het programma ‘Eating With My Ex’. Het zorgt voor de meest ongemakkelijke momenten, en wij als publiek smullen ervan! Dit zijn de realitysterren die meedoen aan het nieuwe seizoen.

Deze realitysterren doen mee aan het volgende seizoen van Eating With My Ex

Het lijkt erop dat er heel wat tea gespilled gaat worden!

 

Jaydi en Ricky

Toen Jaydi meedeed aan Temptation Island met haar ex Sonny, bleek al snel dat hun relatie geen stand zou houden. Op het eiland ontmoette ze verleider Ricky, op wie ze smoorverliefd werd. Helaas hield hun relatie in Nederland het niet lang vol, want begin dit jaar is het koppel toch uit elkaar gegaan. Hoewel ze beweerden zonder ruzie uit elkaar te zijn gegaan, leek dat achteraf wel anders! Dit wordt juicy…

 

Dusty en Lisa

Ook doet niemand minder dan casanova Dusty doet mee aan het nieuwe seizoen van ‘Eating With My Ex’! Hij heeft nog heel wat te bespreken met zijn ex-vriendin Lisa. En we weten allemaal: waar Dusty is, volgt drama vanzelf. Can’t wait!

 

Jørney en Odim

De turbulente relatie van Jørney en Odim hebben we allemaal meegemaakt. Ze waren bij elkaar, toen uit elkaar, toen maakten ze het toch weer goed, kregen ze een kindje en gingen weer uit elkaar. Heftig! Nu zijn ze dus definitief uit elkaar, vermoedelijk doordat Odim is vreemdgegaan. Ook dit ex-koppel doet mee aan ‘Eating With My Ex’. 

 

Het belooft dus weer een heftig, juicy, seizoen te worden. Het nieuwe seizoen van ‘Eating With My Ex’ kun je vanaf 29 april wekelijks kijken op Discovery+!

Bron: GraziaBeeld: Eating With My Ex

Must reads 👀