Films & Series

Yes! Netflix kondigt een nieuwe spin-off van Under Cover aan

We hebben goed nieuws voor de liefhebbers van de spannende misdaadserie Undercover! Netflix komt namelijk met een nieuwe serie waarin te zien is hoe Ferry Bouman de eerste stappen op de xtc-markt zet. 

Lees ook: Deze misdaadserie(s) kan je gaan kijken als je even een creepy avondje wil

Ferry: De Serie

Deze serie wordt een vervolg op de gelijknamige film die vorig jaar al op Netflix verscheen. De nieuwe serie zal, verrassend, Ferry: De Serie gaan heten. In de serie krijgen we te zien hoe Ferry steeds meer betrokken raakt in de drugswereld.

Ferry, Daniëlle en meer

In de serie is Frank Lammers (natuurlijk) te zien als Ferry. Elise Schaap speelt Daniëlle, de liefde van Ferry. Er zullen meer bekende terugkeren, maar wie dat zijn houdt Netflix nog even geheim. Ferry: De Serie speelt zich af na de film. In de serie gaan we dus terug in de tijd. “Naast dat ik zelf ook benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven.” Aldus Frank Lammers.

Undercover

Er zijn al drie seizoenen van Undercover verschenen op Netflix. In de serie probeert de politie drugsbaron Ferry Bouman op te pakken en stuurt daarom twee undercoveragenten op hem af. De serie is echt razend populair in Nederland én in België! Ferry is een film die vorig jaar op Netflix verscheen. Daarin volgde wij hoe de jonge Ferry Bouman de eerste stappen zette in de drugswereld. De nieuwe serie zal dus een vervolg zijn op de film.

Frank en Elise hebben zin om weer samen te werken aan een nieuwe serie. “Wij zijn allebei hele intuïtieve acteurs”, laat Frank weten “Wij pakken een situatie waar we dan vast onbewust heel lang over nagedacht hebben. Dan kijken we wat de scène vraagt. We timmeren het niet dicht. Jij vind het toch ook leuk?”, vraagt hij aan Elise. “Ik kan wel echt zeggen dat we van elkaar houden, ja”, beaamt ze.

Lees ook: Vanavond bingen: het nieuwste seizoen van Undercover staat op Netflix!

Het is nog niet bekend wanneer de serie op Netflix te zien zal zijn, maar wij kunnen niet wachten! 

Bron: BeautifyBeeld: Netflix

Must reads 👀