Films & Series

De Bachelors Karen openhartig over ongemakkelijke date met Thomas

Aflevering 7 van De Bachelor staat al eventjes online en hij was weer smullen. Na de aflevering waren Romy en Karen te gast bij RUMAG, waar beide dames terugblikten op hun deelname aan het avontuur. Daarbij kwam ook boven water hoe awkward de date tussen Karen en Thomas was.

Lees ook: Bachelors Romy vertelt over deelname: ”Gênant’

De date van Thomas en Karen was een beetje ongemakkelijk

Bij RUMAG wordt er dus teruggeblikt op een fragment van Karen en Thomas. Na de groepsdate besluit Thomas Karen even apart te nemen voor een gesprek. Hij vraagt haar wat ze zoekt in een relatie en Karen antwoordt dat ze het belangrijk vindt dat ze iemand kan vertrouwen. Thomas vertelt haar dat hij door zijn bekendheid best veel aandacht krijgt, daarbij vraagt hij of Karen dat moeilijk zou vinden. “Als het goed zit, zit het toch goed?” zegt Karen.

Awkward

In de aflevering zag het gesprek tussen de twee er erg ongemakkelijk uit. Dit kon Karen bij RUMAG ook bevestigen. “De date was heel gezellig, er was een hele leuke sfeer met z’n drieën in de grot. Maar toen ik een-op-een met hem was, voelde ik mij totaal niet op mijn gemak. Er waren nog heel veel mensen bij, ik kwam recht uit het water in m’n bikini… Ik voelde me heel ongemakkelijk en had ook echt niet het gevoel dat ik mezelf kon zijn. Er blokkeerde iets en ik was niet m’n spontane zelf.”

Voorgevoel

Na de – ongemakkelijke – date komt Thomas aan het woord. Hij vertelde dat hij het gevoel had bij een van de dames dat het er niet in zat. Karen wist gelijk: dit gaat over mij! “Ik wist het zelf direct na de date. Ik zat met Anna-Noëlle en Yaël in de bus en ik zei ‘nou dames, ik ga morgen naar huis’. Het gesprek liep niet zo soepel zoals ik gewend ben en hij had dat dus ook zo ervaren. Ik kwam thuis van die date en zei tegen de anderen dat ze niet hoefden te stressen, omdat ik toch geen roos zou krijgen.”

Lees ook: Wow: wordt Bachelor Thomas nou afgewezen voor een zoen?

Niets is wat het lijkt

Karen laat weten dat het niet aan De Bachelor zelf ligt. “Ik denk dat ik het vooral lastig vind om de diepte in te gaan als er zoveel mensen bij zijn. Het lijkt natuurlijk heel mooi, maar je moet nagaan dat er tien mensen om je heen staan. Ik werd ook direct uit het water getrokken om met hem te kletsen, de andere meiden konden nog even tot rust komen. Ik zat daar als een verzopen kat, niet op m’n mooist. Het had beter gekund.” Helaas pindakaas. Hopelijk vindt Karen snel de liefde van haar leven!

Bron: RUMAGBeeld: RTL