News

Wow: in aflevering 2 van Temptation Island USA wordt al gezoend

Roos-Sanne

Het nieuwe seizoen van Temptation Island USA is nog maar net begonnen, maar het is nu al een super heftig seizoen. De tweede aflevering staat nog maar net online, en daarin is te zien dat één iemand van de koppels nu al met een verleid(st)er zoent!

Heftig: in aflevering 2 van Temptation Island USA wordt al gezoend

Het lijkt er in Amerika altijd nét wat heftiger aan toe te gaan. Zo ook met Temptation Island!

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van Temptation Island USA staat net een week op Videoland en nu al gaat het er heftig aan toe. In de eerste aflevering werden de koppels voorgesteld aan de verleiders. Hoewel iedereen hoopt de relatietest goed te doorstaan, gaat het in de tweede (!) aflevering al mis. Er wordt namelijk direct al gezoend en gehuild. Kortom: één en al drama!

Lees ook: Deze sterrenbeelden redden Temptation Island wel (en deze absoluut niet)

Zoenen, tranen, drama

Bij het afscheid barstte Gillian al in tranen uit. Maar toen ze even later met één van de verleiders stond te praten, leek het al alsof er niks meer aan de hand was. Daarna had ze het er ook nog over dat ze de promise ring af wil doen. Bij het kampvuur barst haar vriend Edgar dan ook in tranen uit.

Dan heb je ook nog Ash en Hania. Ze vertelden dat ze allebei heel fysiek ingesteld zijn, en ze zich dus afvragen of ze het wel gaan redden als ze elkaar zo lang niet kunnen zien. Van tevoren hebben ze het gehad over deal breakers: zoenen hoeft dat nog niet per se te zijn, omdat ze het ook wel eens over een open relatie hebben gehad. Dat nam Ash alleen wel heel serieus, want in de tweede aflevering ligt ze al op haar bed te zoenen met een van de verleiders… Heftig!

Bron: CosmopolitanBeeld: Temptation Island USA