News

Heftig: deze oud-Tempa deelnemer is opgepakt voor het bezit van een methlab

Temptation Island binge watchen wij voor alle drama, maar daarmee bedoelen we natuurlijk liefdesdrama. Nu is het wel een stapje verder gegaan! Ken je Gianni nog? In 2020 deed hij, samen met zijn vriendin Melissa, mee aan het liefdesavontuur. Nadat ze betrapt waren op het meesmokkelen van telefoons werden ze vroegtijdig naar huis gestuurd. Telefoons blijken alleen niet het enige illegale te zijn waar Gianni mee bezig was!

What?! Gianni van Temptation Island is opgepakt voor het grootste methlab van Nederland

Dat hij niet echt een lieverdje is, blijkt wel weer. Gianni is opgepakt omdat hij één van de hoofdverdachten is in de zaak van het grootste methlab van Nederland!

Opgepakt

Het crystalmethlab in Nederweert werd vorig jaar in juli al ontdekt, maar toen waren er nog geen verdachten aangehouden. Het is het grootste methlab dat ooit in Nederland is gevonden, dus het heeft veel aandacht van de politie gekregen. Op 8 maart deed de politie dan ook een inval in het huis van Gianni en Damien B., de twee hoofdverdachten. Ze waren alleen niet thuis, want ze waren op dat moment op vakantie in Dubai. 6 dagen later, op 14 maart, hebben de twee zichzelf aangegeven op het politiebureau in Venlo. De twee zitten op dit moment, samen met drie andere verdachten, in voorarrest. Zijn vriendin, de moeder van zijn kindje, is geen verdachte.

Advocaat

De advocaat van Gianni en Damien, Gitte Stevens, bevestigt dat zijn vakantie naar Dubai geen vluchtpoging was, maar een normale vakantie met zijn vriendin en zoontje. ”Ik kan alleen bevestigen dat ik twee verdachten bijsta en dat zij zich in overleg met politie en justitie hebben gemeld. Ze waren in ieder geval niet op de vlucht, maar echt op vakantie,” is alles wat hij erover kon zeggen.

Bron: RTL BoulevardBeeld: Temptation Island

Must reads 👀