Lifestyle

Dream job alert! Hier verdien je €800 per dag om pizza te eten

Bestaat er echt zoiets als een droombaan? Zo eentje waarbij werken niet als werken voelt, omdat je het zó leuk vindt en er zoveel energie van krijgt? Wij dachten van niet, tot nu! Er bestaat namelijk een baan waarbij je betaald krijgt om je favoriete eten te eten…

Lees ook: Jouw droombaan is binnen handbereik door dit inclusieve en transparante banenplatform

Je kunt betaald pizza eten bij deze baan

Dat komt wel aardig in de richting van een dream job, toch? 😉

Lees ook: Dream job alert! Met deze baan kijk je de hele dag Netflix

Waar kunnen we solliciteren?

Heb jij wel eens van het bedrijf Ooni gehoord? Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van pizzaovens. Je kan deze ovens makkelijk verplaatsen, dus op een zwoele zomeravond kun je je tuin omtoveren tot een heuse pizzeria. Nu is Ooni opzoek naar mensen die dol zijn op pizza (bestaan er mensen die dat niet zijn?). Je mag zelf recepten bedenken en die recepten ook uitproberen. Om de pizza’s te bakken gebruik je natuurlijk de ovens van Ooni en het resultaat deel je op Instagram. Waar kunnen we solliciteren?

Betaalde baan

Onze mening is bijgesteld, er bestaat dus écht zoiets als een droombaan. Als je heel enthousiast bent over de pizza’s tegen je Instagram-volgers kun je dus in aanmerking komen voor deze functie. En je krijgt er niet het minste salaris voor. Nee, je kunt er zo’n €800(!) per dag mee verdienen! Ooni is een Amerikaans bedrijf, maar niet getreurd. Mensen over de hele wereld kunnen zich aanmelden. Hoe dat werkt? Je maakt een filmje van één minuut waarin je vertelt over je passie voor pizza. En dan… Afwachten maar en hopen dat je wordt uitgekozen!

Je kunt solliciteren op de website van Ooni: www.ooni.com.

Bron: Theurbanlist.com