Travel

Déze 5 romantische vakantiebestemmingen wil jij boeken met je lover

vakantiebestemmingen-met-partner

Is het al bijna vakantie? Jij kunt niet wachten tot je er eindelijk even tussenuit kan met je lover. Maar nu is de vraag: waar gaan jullie naartoe? Het liefst natuurlijk lekker romantisch en het is leuk als jullie er beiden nog nooit zijn geweest. We got you covered! Deze romantische hotspots zijn het perfecte decor van een ideale vakantie met je liefje.

Deze romantische plaatsen wil jij bezoeken met je lief

Hoogste tijd om samen met je lover een vakantie te boeken! En om het voor jullie net een beetje makkelijker te maken, delen wij hieronder 5 vakantiebestemmingen die ideaal zijn voor jullie romantische plannen.

1. Cinque Terre

Dit is by far het mooiste deel van Italië: de vijf kleurrijke dorpjes genaamd Cinque Terre. De dorpjes liggen tussen de hoge rotsen tussen Genua en Pisa en staan al jaren bekend om het adembenemende landschap. Zie je jullie al zitten op een schattig terrasje met een goed glas rood?

2. Kefalonia

Zijn jij en je partner meer van de parelwitte stranden? Dan moeten jullie zeker naar het Griekse eialdn Kefalonia! Jij voelt je al snel helemaal thuis op de mooie stranden die dit eiland rijk is. Het is niet alleen een mooi plaatje, maar het zand is er ook nog eens zijdezacht! Zin in avontuur? Neem dan eens een kijkje bij de Melissani Cave. Dit is een ondergronds meer wat verscholen ligt in een grot. Klinkt magisch, toch?!

3. Azoren eilanden

Aan de kust van Portugal vind je de bizar mooie Azoren eilanden. De Azoren bestaan uit negen eilanden, die midden in de oceaan liggen. Ieder eiland heeft zijn eigen bezienswaardigheden, maar je bezoekt de Azoren echt voor de natuur. Er zijn kleurijke dorpjes, vulkaankraters, steile rotsen en je hebt er de mooiste bloemen. Eén ding is zeker: jullie komen hier helemaal tot rust!

4. Plitvice

Echte natuuraanbidders? Ga dan naar de Plitvice meren in Kroatië! Het uitzicht is breath taking! Er zijn superveel mooie watervallen, grote meren en nog grotere grotten. Zodra jullie je wandelschoenen aan hebben gedaan, is het tijd om te gaan. Kijk goed om je heen en geniet!

5. Palau

Palau is een eiland wat ligt in Oceanië. Van de maar liefst 340 eilanden zijn er slechts 12 bewoond, wow! Zijn jij en je partner gek op snorkelen, dan kan dit nergens beter dan hier. Het water zit vol met meer tropische vissen dan je je kunt indenken en je vindt er de mooiste koralen. Ook het eiland zelf is geweldig mooi! Er zijn veel verschillende dieren en prachtige watervallen. Dit is for sure een romantische vakantiebestemming en je moet hier sowieso één keer in je leven zijn geweest!

Beeld: instagram @@isabellaopdam