Lifestyle

Dit willen mannen dat vrouwen weten over een micropenis

Roos-Sanne

Does size matter? Die vraag komt je vast bekend voor. Elke vrouw heeft hier een verschillend antwoord op. De één zegt hoe groter hoe beter, terwijl de andere meer van het ”klein maar fijn” is. Door deze ”discussie” vergeten we soms wel eens hoe het eigenlijk voor de man is om een kleine te hebben. Deze man legt het voor ons uit!

6 dingen die een man met een micropenis wil dat je weet

Want uiteindelijk is het de man die ermee moet leven, en niet jij als bedpartner!

 

1. Doorvertellen

Mannen vinden het dus echt niet chill als jij aan al je vriend(inn)en doorvertelt dat hij een micro pielemuis heeft. Jij zou het ook niet fijn vinden als hij het aan iedereen zou vertellen dat jij iets hebt down under, toch? Respecteer dat dan ook voor je (bed)partner.

 

2. Liegen

Soms liegen vrouwen wel eens dat hij ”normale lengte” of zelfs ”groot” is. ”Wij weten zelf óók dat we een kleine penis hebben. Je hoeft echt niet te zeggen dat hij normaal of zelfs groot is. Op deze manier wrijf je het er alleen maar meer in dat er iets ‘mis’ met ons is”, zegt een man erover. Als je een man toch gerust wilt stellen kun je het beste zeggen dat zijn formaat goed genoeg voor jou is!

 

3. Hij functioneert prima

Meestal werken de kleine willy’s net zo goed als een gemiddelde. Hij kan alles wat een andere ook kan, alleen zal hij iets minder diep komen. Big deal, zolang ‘ie maar werkt, toch?

 

4. Compenseren

Mannen met een micropenis zullen extra hard hun best doen om te ”compenseren” voor hun lengte. Doordat de meeste mannen er wel eens negatieve reacties over krijgen, hebben ze het idee dat ze moeten bewijzen dat ze hun partner wél kunnen pleasenLadies: be nice. Wij vinden het ook niet chill als een man zegt dat onze borsten te klein zijn, toch?

 

5. Vergroting

Een vergroting is vaak geen oplossing. Dat kan er namelijk voor zorgen dat de man ál zijn gevoel in zijn kleine vriend kwijtraakt. Ook is zo’n operatie vaak heel pijnlijk, duur en zitten er risico’s aan vast. Daarbij voegt het vaak maar één of twee centimeter toe, dus maakt het ook écht geen wereld van verschil.

 

6. Waarschuwing geven

Iemand vooraf waarschuwen vinden mannen vaak lastig. ”Sommige vrouwen worden boos. Dan zeggen ze dingen als: ‘Hoezo denk je dat ik überhaupt direct seks met je wil?!’ Zo bedoel ik het natuurlijk helemaal niet. Het is ook vervelend als een vrouw direct afhaakt wanneer ik het haar vertel. Dan hebben we nog niet eens de kans gehad om het te proberen en te kijken hoe het gaat”, vertelt een man.