News

OMG: Sharina haalt uit naar Bachelor Fabrizio door deze opmerking

Het nieuwe seizoen van de Belgische Bachelor is nog maar net begonnen, maar het is al wel duidelijk dat het een pittig seizoen gaat worden. In de laatste aflevering maakte Bachelor Fabrizio een opmerking over deelneemster Sharina, die bij haar in het verkeerde keelgat schoot.

Deelneemster Sharina haalt keihard uit naar Fabrizio in interview

Eerder kwam de Bachelor na zijn eerste aflevering al onder vuur, omdat het erop leek dat de (ex-)vrouwenverslinder wéér alleen op iemands uiterlijk af zou gaan. Ook nu is er weer iets gebeurd waar de kijkers, en deze keer ook de deelneemsters, niet blij mee zijn.

 

Opmerking Fabrizio

In de derde aflevering heeft de Bachelor al met twee meiden gezoend. Tijdens de rozenceremonie stuurde hij deelneemster Sharina naar huis. Ze zei dat, ondanks ze graag meer van zichzelf had laten zien, ze er niet echt van baalde dat ze naar huis werd gestuurd. Wel vindt ze de opmerking die Fabrizio over haar maakte na haar exit vervelend. Hij zei namelijk ”Ik heb het gevoel dat ik voor haar al de wereld beteken, terwijl ik haar niet eens ken”.

 

Interview

In een interview met Nieuws365 vertelt Sharina haar kant van het verhaal. Ze vertelt dat het totaal niet het geval is dat Fabrizio ”haar hele wereld” is. ”Ik heb totaal niet veel tijd met hem gekregen”, zegt ze erover. Ook vertelt ze dat ze geen idee heeft waar die opmerking vandaan kwam. ”Misschien heb ik wel een grapje gemaakt of eens iets sarcastisch gezegd, waarvan hij dacht: ‘Oei, wat zegt die nu?’. […] Ik was echt heel gesloten en ik voelde ook totaal niets. Om dan zo’n uitspraak te horen, dan denk ik: wauw”. Tja, dat Fabrizio niet de hele wereld van Sharina is, is nu wel duidelijk denken wij!