Lifestyle

Dit is wat jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor zegt

Sta jij bekend als de grappenmaker van je vriendengroep, of moet je vooral heel hard lachen om je eigen grappen? Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over jouw soort humor? Hieronder lees je er alles over.

Jouw sterrenbeeld

Jouw sterrenbeeld zegt veel over je soort humor. Met welke grappen haal jij je lover binnen? Check het snel hieronder.

Steenbok (22 december tot 19 januari)

Steenbokken houden van plezier. Maar echt humor? Een kleine grap kan jij nog grappig vinden, maar vaak snap je dingen niet waar anderen dan weer om lachen. Je vindt jezelf heel grappig, dat wel. Daar draait het tenslotte om, toch?

Waterman (20 januari tot 18 februari)

Een Waterman heeft altijd een sterke mening. Ze zijn daarom ook heel grappig. Ze verzinnen de origineelste grappen, die een ander niet ziet aankomen. Soms valt een grap anders dan je bedoeld had, maar één ding is zeker: mensen moeten altijd om je lachen! 

Vissen (19 februari tot 20 maart)

Jij hebt een lief sterrenbeeld. Je vind het veelste leuk om naar anderen te luisteren. Grappen verzinnen is dan ook niet voor jou weggelegd. Weet je waar je om moet lachen? Aan de grappige herinneringen met je vriendinnen.

Ram (21 maart tot 19 april)

Een Ram is altijd in voor een nieuw avontuur. Jij hoeft niet lang na te denken over een leuke grap, jij schudt ze gewoon uit je mouw. Één minpuntje: omdat je soms niet te stoppen bent met je grappen kan je snel iemand kwetsen. Let daar dus op. 

Stier (20 april tot 20 mei)

Jij bent nogal koppig. Jij vindt je eigen grappen echt om te gieren, maar je kan ook lachen om die van een ander. Je grappen zijn dan niet de sterkste, maar ze zijn wel grappig!

Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

Jij bent vet sarcastisch. Jij lacht de hele dag door om alles. Jij steelt ook regelmatig de show met je eigen grappen. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. 

Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Als je dit stukje leest betekent het dat jij heel rustig bent. Jij bent niet zo van de grapjes. Roddelen met je vriendinnen vind je veel leuker! Jullie hebben vaak wel de slappe lach door blunders van andere mensen.

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Ben jij een Leeuw? Jij hebt echt je eigen humor! Soms moet je zo hard lachen om jezelf en kan je gewoon niet begrijpen waarom een ander dat niet doet. Jouw humor is ook een tikkie sadistisch, maar dat is nou eenmaal jouw ding!

Maagd (23 augustus tot 22 september)

Maagden vinden dat ze alles kunnen maken. Maar zodra er een grapje over hen wordt gemaakt zijn ze vaak niet zo blij. Ook houden ze van een beetje sarcasme. 

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Jullie hebben een goed gevoel voor humor. Jij bent ook echt de clown van de groep. Als iemand een minder leuke dag heeft, vrolijk jij diegene heel snel op!

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Jij hebt een sterke wil. Jij houdt ervan om een grapje te maken op z’n tijd. Je hebt daarnaast een beetje zwarte humor, maar met de juiste mensen kan je daar om lachen!

Boogschutter (22 november tot 21 december)

Jij zit vol energie, en grapjes maken kan jij als de beste. Jij kan het ook wel waarderen als mensen grapjes over jou maken. Dit is alleen maar goed!