News

Je kan nu een gepersonaliseerde videoboodschap van de Tinder Swindler krijgen

The Tinder Swindler, Simon Leviev, doet er alles aan om zijn bekendheid een boost te geven. Na de documentaire, die helemaal viraal is gegaan, krijgt Simon nogal veel bekijks door zijn foute daden. Echter ziet hij hier zelf bekendheid en geld in. Hij verkoopt nu zelfs videoboodschappen! 

Tinder Swindler kan je nu voorzien van gepersonaliseerde videoboodschappen

Dat Simon momenteel niet zo lekker ligt bij de vrouwen is na de documentaire wel duidelijk geworden. Toch wil The Tinder Swindler een podcast uitbrengen en zelfs een eigen tv serie starten, die krijgt dezelfde vorm als het programma De Bachelor. Of dat laatste doorgaat is nog maar de vraag. Simon Hayut, hoe hij echt heet, heeft namelijk sinds kort een vriendin: Kate Konlin. Hij geeft zijn dromen niet zo snel op en is nu van plan om videoboodschappen in te spreken. Crazyyy!

Cameo

Simon laat weten dat hij op het platform Cameo zit. Hier zal hij tegen betaling een videoboodschap voor ‘fans’ opnemen. Welke fans, Simon? “Hallo iedereen, ik ben zo enthousiast om hier op Cameo te zijn. Ik ben Simon Leviev. Als je via mij iemand een gelukkige verjaardag wil wensen of iets anders, laat maar weten. Ik wens jullie een geweldige dag. Hou je goed,” aldus Simon Leviev. 

Het verhaal wordt nog gekker. Simon vraagt ongeveer 200 dollar per videoboodschap. En alsof dit al niet raar genoeg is, heeft de Tinder Swindler nu al voor 30 duizend dollar aan videoboodschappen ingesproken! 

De documentaire

Simon Leviev werd bekend na de documentaire: The Tinder Swindler. Deze docu op Netflix gaat over Simon die vele vrouwen schijnt opgelicht te hebben voor duizenden dollars via Tinder. Drie vrouwen die opgelicht zijn vertellen hun verhaal in de documentaire. Deze drie dames hebben samen een GoFundMe-pagina opgezet in de hoop dat ze een deel van het geld terugkrijgen, wat van hun gestolen is. De teller staat op dit moment op 166.250 dollar.

Must reads 👀