Films & Series

Yehes, sexy: dit is de trailer van het tweede seizoen van Bridgerton

Kan jij ook niet wachten op het tweede seizoen van Bridgerton? We hebben lang moeten wachten op een nieuw seizoen, maar nu is het bijna zover! Om alvast lekker in de stemming te komen, heeft Netflix de officiële trailer van het nieuwe seizoen gedeeld. Hier kan je de trailer bekijken en je leest ook alles wat wij nu al weten over seizoen 2! 

Yes: dit is de trailer van Bridgerton seizoen twee

Het is al eventjes bekend dat het tweede seizoen vooral in het teken staat van Anthony, de oude broer van Daphne. Net als zijn zus ontkomt hij er niet aan en zal hij moeten trouwen. Spoiler alert: zijn huwelijkskandidate wordt niemand minder dan: Simone Ashley! Zij gaat ‘Kate’ spelen in het nieuwe seizoen van Bridgerton.  

Releasedate

Seizoen 1 van de populaire serie is uitgekomen in 2020. Wij zijn inmiddels twee jaar verder en eindelijk weten wij de releasedatum van seizoen 2. De opnames van het nieuwe seizoen werden vaak stilgelegd, door coronabesmettingen op de set van de serie. Nu weten wij eindelijk de datum waarop seizoen 2 van Bridgerton op Netflix komt: 25 maart 2022.  

Ook heeft Netflix laten weten dat seizoen 3 en 4 ook al in de maak zijn. Mogelijk krijgt de serie in totaal acht seizoenen, omdat de populaire boekenreeks uit acht delen bestaan. OMG!

Deze acteur zien we niet terug in seizoen 2

De serie Bridgerton gaat over de familie Bridgerton. Daphne, een dochter uit de familie, speelt een grote rol in de serie. Zij wordt stapelverliefd op hertog Simon. De liefde is wederzijds en er bloeit een romance op tussen de twee. Nu heeft Netflix het afgelopen jaar bekend gemaakt dat acteur Regé-Jean (Simon) niet terug keert in het nieuwe seizoen. Hoe nu verder? Over zijn vertrek bij de serie werd veel gespeculeerd. Het grootste gerucht gaat dat Regé-Jean de nieuwe James Bond wordt (wat overigens niet verkeerd zou zijn).

Als wij de trailer moeten geloven wordt dit, ondanks dat Simon er niet bij is, een heel leuk maar romantisch seizoen. De trailer kan je hieronder bekijken:

Watch on YouTube

 

Must reads 👀