News

Cute: we kunnen Dave Roelvink en zijn familie straks zien in de reality-serie ‘Daddy Dave’

Dave Roelvink is nog niet zo lang geleden samen met zijn vriendin Jazzlyn de trotse ouders geworden van hun zoontje Dean en ondanks dat dit hartstikke leuk is, is zijn er ook enige hindernissen in het ouderschap. Maar gelukkig staat de Roelvink-familie natuurlijk altijd klaar om te helpen en dat is dan ook wat we gaan zien in de nieuwe reality-serie over de Roelvinkjes genaamd ‘Daddy Dave’. Hoe toepasselijk…

Dave Roelvink gaan we zien in de reality-serie ‘Daddy Dave’

Dave Roelvink leefde een vrij zorgeloos bestaan met DJ-optredens, gym-sessies en heel veel feestjes, maar dat is compleet veranderd nu hij vader is geworden van zijn zoontje Dean. Gelukkig is de familie Roelvink er dan altijd om te komen helpen en of het nou om een flesje geven gaat, of de kleine Dean in slaap wiegen met een Hazes-nummer; de familie Roelvink staat altijd klaar voor hun nieuwe aanwinst. 

Dave kan zijn grappen niet inhouden tijdens de bevalling

De eerste aflevering van Daddy Dave begint meteen met heel wat actie, Jazzlyn haar weeën zijn namelijk begonnen en na 36 hele zware uren kan Dave zijn grappen nog steeds niet voor zich houden en zegt dan ook: “We maken er een lang weekend van, hij lijkt zijn vader wel.” Gelukkig duurt het daarna niet heel lang meer en komt hun kleine Dean eindelijk ter wereld. En ondanks dat Dave eerst nog liep te grappen kan hij op dat moment zijn tranen niet meer binnen houden. Blijkt er toch een klein hartje in hem te zitten, right?

De hele Roelvink familie zit thuis al op hun nieuwe aanwinst te wachten

Op het moment dat het kersverse gezinnetje weer thuis komt heeft de hele Roelvink familie zich natuurlijk al verzameld om hun nieuwste aanwinst te kunnen bewonderen en er staat zelfs een foto met een kaarsje voor de overleden oma Dien bij een prachtig eerbetoon, want Dave zijn zoontje is dan ook vernoemd naar haar. Ten slotte kan een laatste grap in het programma dan ook niet uitblijven en grapt ome Donny dan ook of hij wel echt van Dave is. Kortom; met die hilarische opmerkingen is Daddy Dave echt het kijken waard, en mocht jij nu ook zo nieuwsgierig zijn geworden naar Dave zijn vaderschap? Check Daddy Dave dan vanaf 3 maart iedere week via Discovery +.