Lifestyle

Vier dingen die jij écht met je vriendinnen moet doen deze lente

Van een bootje varen tot een leuke picknick in het park, deze lente hoeven jij en je vriendinnen je niet te vervelen. Wij hebben 4 leuke dingen voor jullie om te doen komend voorjaar!

4 dingen die jij komende lente met je vriendinnen moet doen

Met deze dingen gaan jullie je zeker niet vervelen!   

1. Een sloep huren

Oh, dit wil je! Dit is een superleuk idee om samen met je vriendinnen te doen als het lekker weer is. Je kan bijvoorbeeld een sloep huren in Amsterdam en lekker de hele middag in de zon door de grachten  Wijntje erbij, lekkere snacks mee, perfect!   

2. Spa day

Ga lekker een dagje met z’n allen naar de spa! Krijg fijne massages of een facial, ga in de sauna en koel daarna lekker af in het zwembad. Jullie kunnen de dag afsluiten met een lange wandeling terwijl de warmte van de dag nog in de lucht hangt, of jullie kunnen lekker naar het terras gaan om een hapje te eten! Spaghetti bolognese met een glaasje wijn voor mij, alsjeblieft!   

3. Picknicken

Als het een lekker warme dag is, is er toch niks leuker dan een lekkere picknick met je vriendinnen? Je kan zomerse vruchten meenemen zoals watermeloen, ananas of frambozen en lekker genieten in het zonnetje. Je kan ook andere lekkere, zomerse gerechten maken van tevoren en dit meenemen. Oh en misschien – voor de verandering – een flesje wijn meenemen?   

4. Roadtrip

Een roadtrip maken met je vriendinnen is echt superleuk om te doen! Je kan in Nederland je favoriete steden bezoeken en lekker gaan shoppen, of een weekje vakantie nemen en door Europa of een totaal ander continent gaan roadtrippen! Zo ontdek je samen met je beste vriendinnen de leukste plekken.