Food

What?! Deze vrouw bestelt voor 900 euro per maand aan eten en eet 5000 kcal per dag

Soms heb je gewoon heel veel zin in junkfood en dat is meer dan logisch, want zo’n lekkere hamburger van de McDonald’s of een pizza van de plaatselijke Italiaan is ook mega lekker. Maar iedere dag junkfood, dat gaat wel iets te ver, zou je denken. Maar dat geldt niet voor Sabina Moore; zij eet namelijk wel 5000 calorieën per dag en geeft tot 900 euro per maand uit aan junkfood. Oh my god, wat een geld! 

Deze vrouw bestelt voor 900 euro per maand eten en eet 5000 kcal per dag

Sabrina Moore klinkt je vast wel bekend in de oren, zij is namelijk bekend van haar beoordelingen in afhaalrestaurants en ondanks dat zij 900 euro per maand aan eten bestelt en 5000 calorieën per dag eet, blijft Sabrina op de één of andere manier toch mega dun en houdt zij een BMI van 21. Hoe dat kan dat is voor ons echt een vraag, vooral als je hoort wat zij allemaal op een dag naar binnen werkt. Zo begint zij haar dag namelijk met zwarte koffie, een chocolade twist, een whisper gold bar, hash browns en een ontbijtwrap. Daarna eet zij vrij wel de hele dag chocoladerepen en het einde van de dag eet zij een afhaalmaaltijd of eet ze in een restaurant. Wow, don’t try this at home girls!

Hierom werkt Sabrina zoveel naar binnen op een dag

Waarom Sabrina op een dag zoveel naar binnen kan werken? Daarover vertelt zij: “Ik heb altijd van eten gehouden, toen ik een baby was at mijn vader ribbetjes en at hij het vlees er van af en vervolgens kreeg ik het bot om op te zuigen.” Maar dat is niet het enige. Ook vertelt Sabrina dat haar familie gewoon altijd heel veel at: “Ik probeerde net zoveel te eten als mijn vader, hij was mijn grote idool.” Aha, dat verklaart het één en ander, dus. Hoeveel Sabrina per dag eet verschilt heel erg, maar het zijn minimaal 3000 calorieën. En waarom zij zo slank is? Dat komt vooral door haar bouw, want echt naar de sportschool gaan, dat doet ze niet zo vaak. No way, wij zijn ontzettend jaloers als we vanavond weer aan het zweten zijn in de gym!  

Beeld: North News and Pictures