News

Oh, oh: Yolanthe’s nieuwe boyfriend schijnt nu al vreemd te gaan

Eerder schreven we al over de nieuwe vriend van Yolanthe, en het leek erop dat ze dit keer dan eindelijk de prins op het witte paard had gevonden. Maar nu blijkt dat deze prins, Lentini Eersteling, is vreemdgegaan. Volgens geruchten heeft hij namelijk gezoend met een andere dame in een parkeergarage. Oh, oh…

De nieuwe vriend van Yolanthe gaat vreemd

Niet zo lang geleden is het kersverse stel Yolanthe Cabau en Lentini Eersteling gespot in Mexico. Samen met Yolanthe’s zoontje waren de twee op vakantie in het Noord-Amerikaanse land, en volgens bronnen waren ze innig met elkaar verstrengeld. Toch lijkt het alsof er nu al trouble in paradise is. Ten minste, als we gossipqueen Yvonne Coldeweijer moeten geloven. Die beweert namelijk dat Lentini vreemd is gegaan in een parkeergarage. Oei!

What happened? Lentini zou na een etentje bij Cafe in the City zoenend gespot zijn in een parkeergarage. Wie deze dame is weten we niet, maar het was in ieder geval geen Yolanthe. Degene die dit heeft gezien herkende Lentini van het uitgaansleven. En dan blijkt het ook nog eens dat hij bekend staat als iemand die niet trouw is in zijn vorige relaties. Kennelijk was hij tijdens zijn vorige relatie namelijk ook gewoon nog te vinden op Tinder. 

 

En nog meer vreemdgaan-verhalen

Dit was helaas niet het enige verhaal wat Yvonne Coldeweijer binnen kreeg via haar Instagram. Er blijken namelijk veel meer verontrustende berichten rondom Yolanthe’s lover binnen te komen. Zo gaan er verhalen de rondte dat hij een vrouw opeens begon te filmen tijdens de s*ks en dit vervolgens naar een vriend stuurde via Snapchat. Dezelfde persoon betrapte hem op vreemdgaan en in plaats van spijt betuigen reageerde hij hierop met: “Denk je dat Jay-Z niet vreemdgaat”. Uhm, Lentini, denk je dat Beyoncé dat pikt? En buiten dat, als Jay-Z in een sloot springt, doe jij dat dan ook? 

Natuurlijk blijft dit gossip en kunnen we niet honderd procent zeker weten of Lentini daadwerkelijk vreemdgaat. Maar voor Yolanthe hebben we één advies: RUN!

 

 

Bron: Fem-femBeeld: Instagram

Must reads 👀