News

Dit is de nieuwe vriendin van Greg van Temptation Island en ze is me-ga knap

We kennen Greg en Karina allemaal nog wel, toch? Dit stel deed mee als koppel aan Temptation Island, maar hebben het uiteindelijk toch niet overleefd als koppel.. Greg was er aardig kapot van maar blijkt er nu toch helemaal overheen te zijn; hij heeft namelijk een nieuwe vriendin aan de haak geslagen. 

Dit is de nieuwe knappe vriendin van Temptation Island’s Greg

Benieuwd wie het dan is, na Karina? Ja, wij ook enorm. Dus we gingen op onderzoek uit! En met succes, want dit is de me-ga knappe vriendin van Greg van Temptation Island!

Geīntroduceerd op de Instagram Stories

We hadden de dame in kwestie al gespot toen Greg een story plaatste op zijn Instagram. Hierop was hij te zien met zijn arm om zijn nieuwe vriendin heen, maar zijn hand zat volledig voor haar gezicht, zoals je hieronder kunt zien. We konden dus nog niets zien, balen! Maar goed, we zijn vervolgens zelf op onderzoek uit gegaan en hebben een 

Bron: @gregdeira op Instagram

Wie is dan die nieuwe vriendin van Greg?

Nou, Anna Bron! En Anne Bron is een heus lingeriemodel, dus we kunnen wel zeggen dat Greg dit ontzettend goed gefikst heeft. Anna’s oude Instagram-account was verwijderd (om de één of andere reden, maar we kunnen wel raden waarom) dus er staan nog niet zoveel foto’s op haar nieuwe account. Wel hebben we onderstaande foto gevonden, waarop je de mooie brunette met curves kunt zien. 

View post on Instagram
 

 

Huh, maar Greg wilde toch even geen vriendin?

Nee, dat klopt zeker. Greg liet zelfs weten dat hij echt geen zin in de liefde had. “Mijn liefdesleven nu ligt stil, ik ben er écht even klaar mee” liet hij zelfs aan Grazia weten. Blijkbaar is hij in de tussentijd van gedachten veranderd en in plaats van de focus op zichzelf te leggen heeft hij Anna gevonden. Ook goed, toch? Wij wensen de twee in ieder geval heel veel succes (en plezier met z’n tweeën)!