Love

Dit is waarom een spiegel tijdens je vrijpartij moet gebruiken

We get it, het kan best een gek idee zijn om een spiegel tijdens jullie steamy sessie in bed te gebruiken, want die gekke gezichten die je trekt en hoe je er als een walvis bij ligt tijdens standjes is niet echt een sexy idee. Maar niks is minder waar, een spiegel gebruiken kan namelijk heel erg sexy zijn…

Waarom je een spiegel tijdens je vrijpartij moet gebruiken

Je zou liegen als je zou zeggen dat het niet mega opwindend is om naar je lover te kijken als jullie het doen, want het is best sexy hoe hij/zij bezig is… Maar je lover is niet de enige waarvan je extra opgewonden zou kunnen raken tijdens de vrijpartij, je kunt namelijk ook opgewonden raken als je jezelf in de spiegel ziet tijdens een steamy vrijpartij met jouw lover. Een spiegel tijdens het vrijen geeft jou namelijk het idee dat er een derde persoon in de kamer is, want je kunt dingen van een heel ander perspectief zien dan normaal en stiekem is het ook wel heel erg sexy om een keer te kunnen zien hoe jullie al de standjes uitoefenen. Heel erg spannend allemaal, en daarom kan het in het begin natuurlijk ook een beetje onwennig zijn om jezelf opeens te zien, maar word er vooral niet ongemakkelijk van. Want op deze manier kun je zelf heel erg goed zien waar je aangeraakt zou willen worden tijdens de seks en dat is natuurlijk eigenlijk alleen maar fijn!  

Het is heel erg goed voor je zelfbeeld

Je zou het misschien niet verwachten, maar als je aan het vrijen bent met een spiegel is dit ook nog eens heel erg goed voor je zelfbeeld. Je kunt hierdoor namelijk zien hoe sexy je eigenlijk wel niet bent en dat werkt heel erg goed voor je zelfvertrouwen. Dus pak de spiegel uit de gang er eens bij en try it out, wedden dat het heel erg fijn is!

Mocht je nou geen spiegel in huis hebben, gebruik dan absoluut geen camera als vervanging. Het kan namelijk heel erg ongemakkelijk zijn om jezelf te filmen en daarnaast is de kans ook nog eens heel erg groot dat jullie opgenomen video in de verkeerde handen kan belanden en dat wil je absoluut niet.

Must reads 👀