News

Terror Twins Esmee en Sharon zijn echt onherkenbaar op kinderfoto

Redactie

De Terror Twins maakten in Ex on the Beach en onuitwisbare indruk met hun hilarische uitspraken en zijn dan ook niet zomaar te vergeten. Maar waar wij heel erg benieuwd naar waren, is hoe de Terror Twins er vroeger uit zouden hebben gezien zonder al dat plastic. Jij ook? Lees dan snel verder, want Sharon en Esmee zijn echt onherkenbaar op deze kinderfoto! 

Esmee en Sharon zijn echt onherkenbaar op kinderfoto

De Terror Twins Esmee en Sharon zagen er, toen zij voor de twee keer meededen aan Ex on the Beach, wel heel anders uit dan tijdens de eerste keer. Van borsten tot lippen, alles was groter en daardoor zijn wij eigenlijk wel heel erg benieuwd hoe de Terror Twins er voor al die cosmetische ingrepen zouden hebben uitgezien. Gelukkig hoefden we niet heel erg lang te zoeken en had de moeder van de twins op haar Instagram Stories een foto van de tweeling gezet toen ze nog  heel erg jong waren, waarbij hun moeder zelf eigenlijk ook niet meer weet wie wie is. En dat begrijpen wij maar al te goed, want Esmee en Sharon zijn echt onherkenbaar op deze kinderfoto… Zou jij kunnen raden wie Sharon en wie Esmee op deze foto is?  

Terror Twins Sharon en Esmee

Esmee en Sharon in hun tienertijd 

Gelukkig zijn er ook foto’s van de Terror Twins te vinden waar ze al ietsje ouder zijn en midden in hun tienertijd zitten. Eerlijk is eerlijk, ook bij deze foto is het vrij lastig te zeggen wie wie is, maar wij gokken dat links Esmee is, en rechts Sharon. Daarnaast zien we op de foto ook dat hun lippen en hun wenkbrauwen in de loop van de jaren echt een verandering hebben doorgemaakt en er heel wat cosmetische ingrepen zijn gedaan. Vooral de wenkbrauwen van de meiden zijn op deze foto echt mega dun, maar ja. We moeten natuurlijk niet vergeten dat het vroeger dé trend was om je wenkbrauwen tot in het extreme te epileren en dat iedereen zo’n fase wel moet hebben gekend, right?  

View post on Instagram
 

Must reads 👀