Love

Als jullie als koppel deze 6 kenmerken hebben zijn jullie goed in bed samen

Als jullie met elkaar in bed liggen, bestaat er even niets anders. Jullie gaan volledig in elkaar op en hebben alleen maar oog voor elkaar. Is dit zo bij jou en je partner? Dan herken je jezelf waarschijnlijk ook in onderstaande punten. Want koppels die deze 6kenmerken hebben zijn blijkbaar goed in bed samen!

Koppels met deze 6 kenmerken zijn goed in bed samen

Ready? Set, go! Als jullie als koppel deze 6 kenmerken hebben, zijn jullie hartstikke compatibel en goed in bed samen!

Jullie onderlinge communicatie is goed

Jup, als je goed in bed wil zijn samen moet je ook goed kunnen communiceren wat je wel (en niet) wil. Ook buiten the bedroom hebben koppels die goed in bed zijn samen fijne onderlinge communicatie. 

Ze zijn zelfverzekerd

Nee, tuurlijk hoef je niet helemaal weg van jezelf te zijn. Dat zorgt namelijk weer voor een averechts effect! Koppels met een hoog zelfbeeld en niet al te veel onzekerheden zijn echter beter in bed samen.

Ze mediteren vaak

Eh, wat? Jep, koppels die mediteren (samen of niet samen) zijn beter in bed. Dit komt doordat je bij meditatie leert om in het moment te leven en je hierdoor minder snel afgeleid zal zijn.

Ze hebben nooit koude voeten

Ja, ook deze kan een beetje raar klinken. Maar wist jij dat als je vaak koude voeten hebt, je leven tussen de lakens hier negatief door beīnvloed kan worden? Daarom hebben mensen soms ook sokken aan tijdens hun vrijpartij. 

Ze hebben een goede taakverdeling

Tuurlijk geldt dit punt ook voor tijdens de vrijpartij. Geven en nemen, hè. Maar wat blijkt? Stellen die de taken in huis goed verdeeld hebben, hebben ook betere seks samen! 

Ze knuffelen vaak

En dit geldt voor na de vrijpartij, maar ook zeker in het dagelijks leven buiten het bed. Stelletjes die na het delen van de lakens nog even knuffelen of spoonen (yehes) hebben én betere vrijpartijen én een betere relatie. Win-win!