News

What? Zo gaan de opnames van Love Island er dus blijkbaar echt aan toe

Redactie

Als wij Love Island kijken, hebben wij altijd wel een klein beetje fomo, omdat het allemaal zo perfect lijkt en je de man van je dromen kunt vinden. Maar wat blijkt? Het gaat er achter de schermen wel heel anders aan toe… Oud-deelneemster Marit Beets ligt dit via een TikTok voor ons uit!

Zo gaat het er achter de schermen bij Love Island aan toe

Marit Beets deed mee aan het tweede seizoen van Love Island en was één van de dames in Casa Amor. Via een TikTok blikt Marit terug op haar avontuur en heeft ze heel wat inside information te vertellen hoe het er achter de schermen van Love Island aan toe gaat. Zo vertelt zij onder andere dat het voorstelmoment, waar zij in bikini moest vertellen wie ze is, vooral mega ongemakkelijk was om op te nemen. “Het was in de middle of nowhere en daar moest je jezelf voorstellen, maar dan zit je daar in bikini en het waren ook nog alleen maar mannen bij de productie die je helemaal niet kent. Ik heb me wel eens beter gevoeld, kan ik je zeggen.” 

Daarnaast vertelt zij ook dat het stukje waarin de mannen voor het eerst de dames van Casa Amor ontmoeten ook niet zo spontaan is, dit stukje moest namelijk drie keer worden opgenomen, omdat het steeds niet goed ging. En Bombshell Fabiënne, die Casa Amor iets later binnen kwam, deed hier nog veel vaker over en is zelfs nog een keer gevallen…. Best knap dat de mannen nog zo surprised kunnen doen als zij de dames zien na zoveel keer! 

View post on TikTok

Berichtje! 

Het moment dat een Islander een berichtje krijgt en de rest van de cast er enthousiast op af komt is altijd een leuk moment op tv, maar hierover vertelt Marit ook dat het in de praktijk heel anders is gegaan in Casa Amor. Ze hadden in Casa Amor namelijk helemaal geen verbinding, waardoor de productie zelf een berichtje typte in de telefoon en deze dan aan een van de Islanders gaf die enthousiast berichtje moest roepen… Maar dat is niet het enige, Marit vertelt namelijk ook hoe het fragment wordt opgenomen waarbij iedereen samen in het zwembad springt: “Dat is dan zo’n moment waarbij de productie zegt: ‘Nou jongens, jullie moeten klaarstaan en als ik aftel, moeten jullie rennen’. Gewoon verplicht dat zwembad in moeten springen, terwijl je net gedoucht hebt, want dan hebben ze beeldmateriaal.”

Tenslotte vertelt Marit aan het einde van haar TikTok ook nog dat er heel wat dingen zijn gebeurd als de camera’s ‘s nachts uit waren en wij kunnen echt niet wachten om hier achter te komen! 

View post on TikTok

Lees ook: 

De eerste romance in Big Brother is daar en de eerste kus is gedeeld

Met deze sterrenbeelden heb jij de heetste vrijpartijen

Must reads 👀