Lifestyle

Deze dingen herken jij sowieso ook als je net op jezelf woont

Heerlijk uit huis! Lekker veel vrijheid, je eigen plekje, onbeperkt mensen over de vloer en zelf bepalen wat je eet. Toch zijn er ook een aantal dingetjes die niet zo geweldig zijn aan een huishouden zonder paps en mams.

Deze dingen herken jij sowieso ook als je net op jezelf woont

Gelukkig kan jij altijd even op bezoek bij je ouders en zijn ze maar een telefoontje van je verwijderd.

Wat zijn die boodschappen duur!

Jemig, dat is een harde klap die even binnenkomt. Het meeste van jouw geld gaat elke keer weer naar die stomme boodschappen. Het is dan ook erg gevaarlijk om met trek boodschappen te doen.

Ik had mijn bed toch net verschoond?

Wekelijks je bed verschonen klinkt niet vaak, maar die weken vliegen voorbij. Huh? Is het alweer zondag? Voor mijn gevoel heb ik gister mijn bed nog verschoond.

Wat moeten we nu weer eten?

Origineel blijven in wat je ’s avonds moet eten is een hele uitdaging. Gisteren al wraps gegeten en de dag daarvoor pasta pesto. Wat moeten we nu weer eten? Misschien heeft mama nog wel een plekje aan de eettafel.

Grote schoonmaak, wat is dat veel werk

Toen we nog thuis woonden vonden we onze kamer opruimen al een hoop werk. Nu heeft jouw hele huis regelmatig een schoonmaakbeurt nodig. Je keuken, badkamer, wc en de rest van je huis schoonmaken is een hele klus. Maar het voelt wel lekker als het klaar is!

Zit die prullenbak nu alweer vol?

Die had ik toch net vervangen?

Wat is dat wassen een hoop werk zeg!

Een was draaien is echt verschrikkelijk. En hoe zat dat ook alweer met die verschillende soorten wasmiddel? Hoort dit shirtje bij de donkere was of de gekleurde was? Op welk programma horen de mooie slipjes? En hoe kan ik nog maar één sok hebben?

Oei, dat is al bijna over de datum

Oei, die netjes mandarijnen waren in de aanbieding, maar zoveel heb ik er niet gegeten en ze beginnen er nu wel heel zielig uit te zien. Weggooien doen we natuurlijk niet aan. Mandarijn, anyone?

 

Lees ook:

Se-xy: met deze vragen komen jij en je partner sowieso in the mood

Borrelplank move over: de hot choco plank is alles wat je wil