Love

Met deze tips maak je het doen in de auto iets gemakkelijker

Het doen in de auto kan best onhandig en klungelig zijn en dat wil je natuurlijk niet als je eindelijk van bil gaat met je lover. Maak je vooral niet druk, want met deze tips wordt het doen in de auto iets makkelijker…

Zo wordt het doen in de auto iets gemakkelijker 

Het in de auto doen is heel stiekem en het liefste wil je niet onderbroken worden door andere mensen, want als je eenmaal in de flow zit wil je het natuurlijk ook afmaken. Lees snel verder, want met deze tips komt het allemaal goed!

Zoek een afgelegen plekje

Om het nou te gaan doen op de parkeerplaats van de McDonald’s klinkt niet als een heel erg goed idee, want je kunt het beste gewoon een afgelegen plekje zoeken waar niet zo snel andere mensen komen. Zoek daarom altijd een afgelegen parkeerplaats of een landweggetje waarvan je zeker weet dat er niemand komt.

Alle lampen uit

Het is heel belangrijk dat je de auto uitzet tijdens jullie vrijpartij, want je wil natuurlijk geen airbags in je rug krijgen als jullie net lekker bezig zijn. Daarnaast zijn dan ook alle lampen uit, wat er dan weer voor zorgt dat niemand mee kan genieten van jullie avontuurtje. Oh ja, en als laatste tip is het vooral slim om het in de auto te doen als het buiten donker is, want hierdoor is er een kleinere kans dat je betrapt wordt, maar dat spreekt eigenlijk voor zich…

Zet de radio hard aan

Al dat gebonk is natuurlijk niet perfect voor de sfeer, dus daarom is het slim om de radio ietsjes harder aan te zetten. Dan hebben we het natuurlijk niet over een hardstyle liedje, maar meer over muziek die jullie meer in de mood zal brengen. Mocht dat er niet echt zijn op de radio, dan kun je natuurlijk ook gewoon een Spotify playlist aanzetten! 

Klap de spiegels naar binnen 

De spiegels naar binnen klappen is vast niet iets waar jullie aan zullen denken als jullie seks gaan hebben in de auto, maar eigenlijk is het belangrijker dan je denkt. Als je de spiegels namelijk naar binnen klapt heb je een kleinere kans om betrapt te worden door pottenkijkers… Altijd doen, dus!

De stoelen altijd in de juiste positie zetten

Dit autoritje mag natuurlijk wel wild worden, maar we willen niet dat er kneuzingen komen en daarom kun je de autostoelen dan ook het beste helemaal naar achteren schuiven. Hierdoor heb je veel meer ruimte en kun je kneuzingen voorkomen. Nog een beter idee is het om het op de achterbank van de auto te doen, want hierdoor heb je nog minder kans om betrapt te worden en als je geblindeerde ramen hebt kan helemaal niemand je zien! 

Lees ook: 

Deze 7 dingen laten zien dat jij eigenlijk niet klaar bent voor een relatie

Let op: hier kan jij aan merken dat je een vitaminetekort hebt