Astrologie

Deze 4 sterrenbeelden zijn absoluut het meest gevoelig

sterrenbeelden-gevoelig

De één moet keihard janken bij een Disney-film terwijl de ander eens in de tien jaar een traantje laat. Heeft allemaal te maken met hoe gevoelig je bent. En dat verschilt dus nogal per persoon en dat zou zeker aan je sterrenbeeld kunnen liggen!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen hebben heel veel heftige gevoelens, ook al lijkt dat misschien niet zo. Ze hebben namelijk moeite met hun gevoelens blootgeven en dus houden ze zich voor zichzelf. Ken jij een Schorpioen? Vraag dan even hoe het met hen gaat!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij bent zo empathisch dat je soms verdrinkt in de problemen en emoties van een ander. Het is lief dat je anderen wil helpen, maar zorg dat je er een balans in vindt.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij bent misschien wel het gevoeligst van alle Sterrenbeelden. Jij neemt bijna automatisch verdriet en pijn van anderen over. Heel lief, maar ook jij kan jezelf wegcijferen op deze manier. Zorg ervoor dat je af en toe even een momentje voor jezelf neemt.

Lees ook:
Dit zijn de drie meest trouwe en betrouwbare sterrenbeelden

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden zijn van binnen heel gevoelig, maar van buiten is dat eigenlijk niet te zien. Jij bent geneigd een muur om jezelf te bouwen, zodat je niet zo snel gekwetst wordt.

Beeld: netflix