Lifestyle

Deze sterrenbeelden zijn absoluut het meest gevoelig

De één moet keihard janken bij een Disney-film terwijl de ander eens in de tien jaar een traantje laat. Heeft allemaal te maken met hoe gevoelig je bent. En dat verschilt dus nogal per persoon en dat zou zeker aan je sterrenbeeld kunnen liggen!

Want deze sterrenbeelden zijn het gevoeligst

Dan weet jij dus de volgende keer dat je moet huilen dat het niet aan jou ligt, maar aan je sterrenbeeld.

Schorpioen

Schorpioenen hebben heel veel heftige gevoelens, ook al lijkt dat misschien niet zo. Ze hebben namelijk moeite met hun gevoelens blootgeven en dus houden ze zich voor zichzelf. Ken jij een Schorpioen? Vraag dan even hoe het met hen gaat! 

Vissen

Jij bent zo empathisch dat je soms verdrinkt in de problemen en emoties van een ander. Het is lief dat je anderen wil helpen, maar zorg dat je er een balans in vindt.

Tweelingen

Jij bent misschien wel het gevoeligst van alle Sterrenbeelden. Jij neemt bijna automatisch verdriet en pijn van anderen over. Heel lief, maar ook jij kan jezelf wegcijferen op deze manier. Zorg ervoor dat je af en toe even een momentje voor jezelf neemt. 

Stier

Stieren lijken misschien niet zo gevoelig, maar dat zijn ze wel degelijk. Ze kunnen zich goed inleven in de mensen waar ze van houden en staan meteen klaar om te hen te helpen. Daarom zijn ze geweldige vrienden. 

Maagd

Maagden zijn van binnen heel gevoelig, maar van buiten is dat eigenlijk niet te zien. Jij bent geneigd een muur om jezelf te bouwen, zodat je niet zo snel gekwetst wordt.

Waterman

En tot slot: Waterman. Jij bent echt heel lief. Dat zorgt ervoor dat je altijd willen dat iedereen zich goed voelt. Maar je voelt je snel onbegrepen als mensen je hulp niet willen.  

Lees ook:

Dit is jouw fijnste eigenschap volgens je sterrenbeeld

Volgens je sterrenbeeld is deze sport écht iets voor jou