News

Dit is alles wat wij weten over de nieuwe fling van André Hazes

Een nieuw jaar betekent voor André Hazes natuurlijk een nieuwe relatie, nadat hij het uit heeft gemaakt met Sarah van Soelen en er nog een potentiële terug keer was naar zijn ex Monique is er nu toch echt een nieuwe vrouw in zijn leven. Snap jij het nog? No worries, wij hebben alles over de mogelijke nieuwe vriendin van André Hazes voor jou op een rijtje gezet! 

Alles wat we weten over de nieuwe vriendin van André Hazes

Na Monique Westenberg, Bridget Maasland en Sarah van Soelen is er een nieuwe vrouw in het leven van André Hazes. Namelijk Anne Rose Zonneveld en zij houdt zichzelf in tegenstelling tot de andere dames nogal buiten de schijnwerpers. Haar Instagram-account staat dan ook op privé en ze heeft maar 834 volgers wat natuurlijk betekent dat zij jou waarschijnlijk niet zal accepteren als je haar na ons artikel wil gaan volgen. Daarnaast is Anne Rose geen onbekende van de familie Hazes, want zij en André hebben op dezelfde middelbare school in Vinkeveen gezeten en toen André dan ook bij zijn moeder woonde na zijn breuk met Sarah is hier iets tussen de twee opgebloeid. 

Zij waren met oud en nieuw naar Marbella

We schreven natuurlijk eerder al over de gossip dat André Hazes afgelopen week met Anne Rose naar Marbella was vertrokken om hier samen oud en nieuw te vieren en nu blijkt dat dit ook echt zo is. Bij Shownieuws bevestigde Bart Ettekoven namelijk dat zij hier samen waren gespot met acht vrienden en dat zij er heel erg verliefd uit zagen en daarom durft Bart dan ook voorzichtig te zeggen dat het niet anders kan dan dat het aan is tussen de twee. Daarnaast zouden de twee volgens Yvonne Coldeweijer ook nog op een romantisch weekendje naar Londen gaan in januari, maar of die plannen nu door Marbella zijn vervangen is nog niet zeker…

Anne Rose en Sarah van Soelen waren vriendinnen

Als je dacht dat het niet sappiger kon, dan zit je er helemaal naast, want als kers op de taart waren Anne Rose en Sarah van Soelen ook nog eens beste vriendinnen. Whuuut? Zo postte zij een paar maanden geleden nog een foto op Instagram met haar, maar het lijkt ons dat zij waarschijnlijk niet meer de beste vriendinnen zullen zijn, nadat André er met Anne van door ging. Wij zijn mega benieuwd en we keep you updated, girls!