Love

Woeh: deze acteurs uit Harry Potter zagen elkaar wel zitten

We love Harry Potter en 1 januari 2022 was het eindelijk zover: de Harry Potter reünie, waarbij de castleden voor een allerlaatste keer terug gingen naar Zweinstein. Al fantastisch op zich, maar hier werden ook nog al wat onthullingen gedaan en wat blijkt een aantal acteurs uit Harry Potter zagen elkaar wel zitten. Waaronder Harry himself

Deze acteurs uit Harry Potter zagen elkaar wel zitten

We kennen alle ins and outs uit de Harry Potter-films en als iemand ons ‘s nachts wakker zou maken zouden we dan ook alles kunnen opratelen. Maar toch is er ons iets ontgaan, namelijk dat sommige acteurs elkaar wel zagen zitten op de set. Tijdens de reünie vertellen Daniel Radcliffe (Harry Potter) en Emma Watson (Hermione Granger) namelijk dat zij best gecharmeerd waren van hun co-stars in Harry Potter. Wow, wij zijn echt in shock! 

Op wie hadden Harry Potter en Hermoine een oogje? 

Zo had Daniel een oogje op de twintig jaar ouder Hele Bonham Carter die in de films de rol van Bellatrix Lestrange speelt en het bleef niet alleen bij een onschuldige crush. Nee, Daniel stuurde haar zelfs een liefdesbrief waar in stond: “Beste Helene Bonham Carter, het was een genoegen om met je te mogen spelen en je onderzetter te zijn, aangezien ik altijd je koffie vasthield. Ik hou echt van je en ik zou willen dat ik gewoon tien jaar eerder geboren was, dan had ik misschien een kans gemaakt.” 

Daarnaast had Emma op haar beurt een oogje op Draco Malfoy, gespeeld door Tom Felton. En dat is allemaal tot stand gekomen door een tekensessie vertelt ze tijdens de reünie: “De opdracht die we kregen was om te tekenen hoe je dacht dat God eruitzag. Tom had een meisje getekend met een pet en een skateboard en vanaf dat moment was ik verliefd op hem.” Helaas is er tussen de twee nooit iets gebeurd en houden zij alleen van elkaar als vrienden. Who knows, misschien dat zij in de toekomst nog wel bij elkaar zullen komen. Wij houden in ieder geval onze fingers crossed!

Watch on YouTube

Waar kunnen we de reünie zien? 

Oh ja; mocht je nu op zoek willen gaan naar de Harry Potter reünie, dan hebben wij helaas slecht nieuws voor je, want op dit moment is de reünie alleen nog maar in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten te zien… Misschien dat hij in de toekomst nog wel in Nederland te zien is, maar dan houden we jullie natuurlijk op de hoogte! 

Lees ook: 
Boterbier van Harry Potter bestellen in de Starbucks? Zo doe je dat

Quiz: Ben jij een echte Harry Potter-fan?

 

Must reads 👀