Lifestyle

Carrière maken in 2022? Dat lukt zeker bij deze sterrenbeelden

Wil jij een nieuwe baan of juist een beetje hogerop komen bij je huidige werkgever? Of toch echt die loonsverhoging binnen slepen in 2022? Dat gaat dus zeker lukken voor deze drie sterrenbeelden!

Deze sterrenbeelden gaan zeker carrière maken in 2022

De sterren hebben ons veel te vertellen. Zo ook of een carrièreswitch in het verschiet ligt in 2022. Voor deze drie sterrenbeelden gaat dat komend jaar iets makkelijker worden! Jupiter, de planeet van groei, heeft namelijk heel wat in petto voor de Kreeft, Vissen en Tweeling.

Tweeling

Vanaf 28 december gaat het alleen maar bergopwaarts voor de Tweeling. Veel succes en groei staat op de planning, en je imago gaat ook (nog) beter worden. Probeer wel zoveel mogelijk duidelijkheid voor jezelf te creëeren! Na 10 mei wordt je visie crystal clear en vanaf dat moment gaan je vriendschappen ook een grote groei doormaken. Vanaf die datum, tot aan eind juli, vind je het ook steeds makkelijker om je privéleven en je vriendschappen met je werk te combineren. Wat een jaar!

Kreeft

Jouw carrière begon overduidelijk in 2021 al, maar in 2022 is er nog meer voor je in petto. Je gaat je meer bezig houden met spiritualiteit en het verbreden van je horizon op bepaalde vlakken, waardoor je vanaf 10 mei snelle groei ervaart. Pas wel op dat het allemaal niet iets te snel gaat vanaf dat moment, houd je grenzen in de gaten! Er komen veel kansen op je pad, maar het is van belang dat je niet teveel hooi op je vork neemt. Vanaf eind juli heb je weer even de tijd om te ademen en reflecteren!

Vissen

Jij ervaart megaveel persoonlijke groei in 2022, Vissen. Op privégebied, maar ook op het gebied van werk. Een periode vol kansen ligt in het verschiet, maar het is hierbij belangrijk dat je eerlijk naar jezelf blijft en kritisch kijkt naar die kansen. Lijkt het te mooi om waar te zijn? Dan is dat waarschijnlijk ook zo. Vanaf 10 mei gaat het met jouw financiën trouwens ook echt lekker.

Lees ook:

Ha: dit zegt jouw sterrenbeeld over jouw manier van vrijen

Zolang blijf jij nog moederziel alleen volgens je sterrenbeeld

Must reads 👀