Lifestyle

Dit zijn de 6 raarste voornemens voor het nieuwe jaar

raarste-voornemens

Het jaar 20212 is alweer bijna ten einde en dat betekent nieuwe voornemens! We kennen inmiddels wel de cliché voornemens waarin we zeggen dat we meer moeten gaan sporten, minder moeten drinken en eerder moeten gaan slapen. Toch blijken deze voornemens niet echt haalbaar te zijn aangezien ze elk jaar weer op ons lijstje staan. We hebben de raarste voornemens op een lijstje gezet. Zo wordt het een stuk makkelijker om het na te leven. Op naar 2023!

1. Meer lak hebben aan je gezondheid

We hebben ons het hele jaar beziggehouden met gezond eten en veel sporten. Vermoeiend! Vooral ook omdat we alles er in de laatste maand van het jaar toch weer aan eten. Daarom hebben we ons voorgenomen dat we meer lak gaan hebben aan onze gezondheid. Dus neem die chocoladereep, bestel die hamburger en geniet van het leven. Weird, but nice!

2. Vaker nee zeggen

Als we terug kijken op het jaar, zijn er best wat momenten geweest waarop we eigenlijk nee hadden willen zeggen, maar ja hebben gezegd. Dat mag dit jaar wel eens anders! Dus de volgende keer als iemand vraagt of ze dat net nieuwe jasje mag lenen, zeg je ‘nee’. Sorry, not sorry!

3. Vaker onnodige spullen kopen

We moeten onszelf het hele jaar lang tegenhouden om in de action te winkelen omdat we anders met allemaal onnodige spullen de deur uit lopen. Maar hey, je mag jezelf soms trakteren op onnodige spullen. En zeg nou zelf, die mini stofzuiger voor kruimels op de bank is best handig als we het uit de doos zouden halen. Oepsie, dan maar volgend jaar gebruiken.

4. Meer sexy time

 

Waarom zouden we ons inhouden? We zijn jong, single en sexy as hell. Dus trek die stoute laarzen aan en laat aan je crush zien hoe verleidelijk jij kan zijn! Of speel wat vaker met jezelf, goed voor je zelfvertrouwen. Het leven is namelijk te kort om je niet sexy te voelen.

Lees ook:
Iets te veel oliebollen gegeten? Zo kom je van dat opgeblazen gevoel af

5. Stoppen met sportschool abonnementen

We zijn elk jaar weer een godsvermogen kwijt aan alle sportschool abonnementen die we toch niet bezoeken. Daarom zeggen we al die abonnementen dit jaar op. We laten ons niet meer ompraten door anderen, en gaan gewoon thuis sporten. Je kunt deze oefeningen namelijk allemaal gewoon thuis doen. Scheelt tijd en geld 😉

6. Vaker in bed blijven liggen

Het hele jaar lang hebben we netjes onze wekkers gezet, zelfs in het weekend. Voor uitslapen zijn we te druk en in bed blijven liggen kan ons onrustige lichaam niet aan. Toch mogen we best wat vaker die snooze button indrukken, zodat we rustig wakker kunnen worden. Zo begin je niet alleen de dag, maar ook het jaar goed op 1 januari!

Alvast een fijne jaarwisseling girls!

Beeld: pinterest