News

No way: zijn dit de nieuwe koppels die meedoen aan Temptation Island?

Delphine en Bert zitten nog vers in ons geheugen, maar het nieuwe seizoen van Temptation Island is al opgenomen en daarvan willen we natuurlijk wel weten welke koppels hier aan meedoen. Reality.FBI weet het zeker, dit zijn volgens het roddelaccount namelijk de nieuwe koppels van Temptation Island… 

Dit zijn de nieuwe koppels van Temptation Island

Ieder jaar lekt er wel een koppel uit het nieuwe seizoen van Temptation Island van tevoren uit, maar nu denkt het roddelaccount Reality.FBI al zeker te zijn van een aantal koppels en er is dan ook een goede kans dat dit klopt, aangezien zij het best vaak bij het goede eind hebben. Of de koppels de originele koppels of de reservekoppels zijn is nog niet duidelijk, maar dat we ze gaan zien dit seizoen kan waarschijnlijk niet uitblijven… Zo zou het gaan om Antonio en Cleo, Rene en Annebel en Danny en Mandy. Danny en Mandy zijn overigens volgens het account een fake koppel, omdat zij helemaal geen relatie zouden hebben… Benieuwd naar de koppels? Check ze dan snel hieronder! 
 

Er was al drama op Temptation Island 

Daarnaast hoeven we ook niet bang te zijn dat het nieuwe seizoen saai zal gaan worden, want het roddelaccount JuiceChannel heeft namelijk een aantal crewleden gesproken en volgens hen zou er  door een van de singles cocaïne gekocht zijn op het strand. Het gaat daarbij waarschijnlijk om een van de single-mannen genaamd Hans Gehrkens en omdat niemand geld bij zich mag hebben tijdens Temptation Island heeft Hans volgens JuiceChannel aan de verkopers beloofd later te betalen. Dit kon hij natuurlijk niet waarmaken omdat hij geen geld bij zich mocht hebben en daarom zijn de verkopers gewapend naar de vrouwenvilla gekomen om hun veertig dollar terug te halen… Uiteindelijk zou Hans voor het eerste kampvuur nog naar huis zijn gestuurd. In dit geval betaalde Hans de schade dus niet, maar of het verhaal echt klopt is nog niet duidelijk, omdat het natuurlijk wel roddels blijven!  

Antonio en Cleo

Nieuwe koppels temptation island

Bron: Instagram @reality.fbi

Danny en Mandy

nieuwe koppels temptation island

Bron: Instagram @reality.fbi

Rene en Annebel

nieuwe koppels temptation island

Bron: Instagram @reality.fbi

Lees ook: 

Dit is hoe het nu met AYTO’s Boudewijn en Michèle gaat

Wow, heftig: Dusty van Ex On The Beach heeft nieuwe tanden

Must reads 👀