Lifestyle

Geen inspiratie? Dit zijn de leukste kerstcadeautjes voor je moeder

Moeders zeggen vaak met alles blij te zijn, maar je wil haar natuurlijk wel een heel leuk cadeautje geven tijdens de Kerstdagen. En dat is nog best lastig! Geen paniek, wij hebben de leukste kerstcadeautjes voor jouw moeder op een rijtje gezet.

De leukste kerstcadeautjes voor je moeder

Je moeder/stiefmoeder of verzorgster is vaak de allerbelangrijkste vrouw in je leven, en zij verdient het dan ook om met Kerst in het zonnetje te worden gezet. Dit zijn dan ook de leukste kerstcadeaus voor je moeder.

Lekkere geurtjes

Één ding waar je je moeder altijd blij mee kan maken, is natuurlijk een lekker geurtje. Zo zou je bijvoorbeeld voor een parfum kunnen gaan. Maar als je helemaal wil uitpakken, kan je ook een pakket aanschaffen met een lekkere douchegel, een bodylotion, een scrub en een bijpassend luchtje. Hier kan je moeder het hele jaar mee door en dat is toch een stuk origineler dan alleen een luchtje. Kortom; ga snel naar de stad, want het wordt tijd om in te slaan…

Een bon van haar fave restaurant

Wat is er nou leuker dan een uitje met je moeder, waarbij je ook nog eens lekker kunt eten? Daarom is het ook een goed idee om haar voor de feestdagen een bon van haar fave restaurant te geven. Dan kunnen jullie gaan borrelen, een theetje doen of uitgebreid lunchen. Dat klinkt als een erg gezellige middag, right?

Moeder-en-dochter-sieraad

Hoe mooi is het om de liefde van jou en je moeder te verzilveren met een moeder en dochter sieraad. Zo zou je kunnen denken aan dezelfde halsketting, een mooie armband met jouw geboortedatum erin gegraveerd, of bijvoorbeeld een moeder en dochter ring. De keuze is reuze, en zoiets zal jouw moeder voor haar hele leven dragen!

Home made cadeau

Als je dit jaar niet te veel aan kerstcadeautjes wil uitgeven, kun je ook altijd gaan voor een home made cadeau, dat is origineel en daar zijn moeders vaak super blij mee. Maak bijvoorbeeld, als jouw moeder van spelletjes houdt, een home made kwartetspel kunnen maken met alles wat zij leuk vindt! Het kost iets meer tijd dan een gekocht cadeau, maar het is wel mega leuk!

Lees ook: 

Must reads 👀