Lifestyle

Deze sterrenbeelden zullen nooit teruggaan naar hun ex

Iedereen heeft die ene vriend of vriendin – misschien ben je het zelf wel – die constant terug gaat naar hun ex. Ondanks dat dit constant weer pijn doet en drama veroorzaakt. Gelukkig zullen mensen met deze sterrenbeelden dit nooit doen!

Deze sterrenbeelden gaan nooit terug naar hun ex

Opnieuw de lakens delen blijft een – verrassend bekend – fenomeen. Het kan heel erg leuk zijn en dingen afsluiten, het voelt nog even heel vertrouwd. Of de hel breekt letterlijk los en er komt heel veel drama van. Misschien beter om dit niet uit te proberen, en daar denken deze sterrenbeelden hetzelfde over.

 

Ram

Als je mensen kent die een Ram zijn als sterrenbeeld, dan weet je dat het hele lieve mensen zijn. Maar ook een Ram heeft grenzen. Als je gaat rotzooien met een Ram, dan ben je heel snel het haasje en zal de Ram geen moeite hebben met je finaal de grond in de duwen. Ondanks dat een Ram heel heftig kan zijn, is het ego een stuk kwetsbaarder dan je zou verwachten. Daarom heeft een Ram er ook geen enkele behoefte aan om na de relatie – maakt niet uit hoe het voorbij ging – nog contact te hebben met haar ex.

Schorpioen 

De sensuele Schorpioen zal niet snel terug gaan naar haar ex. Ondanks dat ze het maar al te graag spannend maakt tussen de lakens, is haar ex niet meer welkom in haar leven. Telefoonnummers worden verwijderd en Schorpioenen zullen net doen alsof hun ex niet heeft bestaan. Een Schorpioen is altijd in voor een wilde nacht, maar niet met hun ex.

Steenbok 

Een Steenbok is heel erg verstandig en heeft geen ruimte voor enige vorm van instabiliteit in hun leven. Het leven van een Steenbok is namelijk heel georganiseerd, ze willen weten wat er op hun pad komt. Opnieuw in contact komen met hun ex kan onverwachte gevolgen hebben, iets waar een Steenbok niet op zit te wachten. Steenbokken kunnen emotioneel heel afstandelijk zijn, dus ze zullen ook niet met iemand het bed delen als daar geen gevoelens bij komen kijken.

Steenbokken willen met iemand een toekomst opbouwen, niet iemand om het verleden opnieuw mee te beleven.

 

Lees ook:

Zoveel kinderen ga jij krijgen volgens je sterrenbeeld!

Aha: Dit is dus hoeveel calorieën je verbrandt tijdens je vrijpartij