Films & Series

Hier wil je slapen: de Italiaanse villa uit House of Gucci

Ben jij ook obsessed met de high fashion film van het moment ‘House of Gucci’? Dan hebben wij mega goed nieuws: de Italiaanse villa van House of Gucci staat binnenkort namelijk op Airbnb!

Je kunt nu slapen in de Italiaanse villa uit House of Gucci

Wij zwijmelden bij het zien van Villa Balbiano uit House of Gucci even weg, want oh my gosh, wat is het een mooi huis. Had jij nou hetzelfde? Dan hebben wij heel erg goed nieuws, het huis komt namelijk speciaal voor één nacht op 30 maart 2022 op Airbnb te staan. Waarbij een gast samen met hun plus één kunnen verblijven in de master suite en kunnen genieten van het buitenzwembad, de pier en niet te vergeten; het boothuis. Kortom; hier moet je gewoon naartoe…. Als je van deze prachtige kans gebruik wil maken moet je wel even opschieten, want de boekingen zijn maandag 6 december begonnen en je bent vast niet de enige die hier naar toe wil!  

Aan een overnachting in de villa zit wel een prijsje

Boek de villa niet meteen zonder te kijken, want er zit natuurlijk wel een prijzenkaartje aan verbonden. Zo betaal je voor een nacht dan ook al 1000 euro. Iets wat je voor een nachtje naar een hotel niet zo snel zou uitgeven. Maar mocht je het geld er wel voor over hebben, boek dan snel en vergeet vooral niet je meest classy outfits, want als je er bent gaat het natuurlijk wel om de hele beleving, right

Lees ook: